Νέα

“Έφυγε” 100χρονος τρόφιμος του Εμπειρικείου Γηροκομείου

Από ανάρτηση του Γιώργου Καλλιβρούση στο facebook:
Μόλις μπήκε στα 100
Μερικές μέρες, αφού γιόρτασαν με μια τεράστια τούρτα τα 100 του χρόνια στο Εμπειρίκειο Γηροκομείο, ο αγαπημένος μας ξάδελφος Αντώνης (Αντώνης Τατάκης), εγκατέλειψε σήμερα τον προσωρινό μας κόσμο και πέρασε, ήρεμα, στην αιωνιότητα. Ήταν ο μεγαλύτερος μας ξάδελφος, γιός της θείας Μαργαρώς, της αδελφής του πατέρα μας. Ένας μειλίχιος, ευγενικός, γλυκομίλητος και αρχοντικός άνθρωπος, που πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη ήταν πρόθυμος να βοηθήσει, να συμπαρασταθεί και να συμβουλεύσει, ιδιαίτερα εμάς τους μικρότερους. Το σπίτι του στο Συνετί ανοιχτό στους πάντες με πεντανόστιμα φαγητά και ένα τρικούβερτο γλέντι με το ξακουστό κρασί του και την απαράμιλλη φιλοξενία του.
Είχε την ατυχία, η αγαπημένη σύζυγος του Κούλα να φύγει πριν από αυτόν και να τον αφήσει μόνο, κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ…
Ευτυχώς, στο ευαγές ίδρυμα των Εμπειρίκων, με την εμπνευσμένη διοίκηση του φίλου Καπετάν Μανώλη, την ιδιαίτερη φροντίδα και την αγάπη του προσωπικού, τον φιλοξένησαν, τον αγάπησαν και τον τίμησαν με αξιοπρέπεια.
Στους οικείους του, τον γιό του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και σε όλους όσους τον αγάπησαν και θα τους λείψει, Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Κατευόδιο αγαπημένε μας ξάδελφε Αντώνη. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!

Γιώργος  και Μπλάνκα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio