Νέα

Μαζί για την Άνδρο: O δρόμος του Ατενιού και ο βιολογικός Υδρούσας

Το έργο μένει, η αλήθεια είναι εδώ: ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στο δρόμο για την παραλία στο Ατένι.
Στη διάρκεια της θητείας μας στο Δήμο θέσαμε ως στόχο να κλείσουμε πληγές που έρχονταν από το παρελθόν, να δώσουμε λύση σε προβλήματα που έπρεπε να έχουν επιλυθεί εδώ και χρόνια.
Ενδεικτικό παράδειγμα ο δρόμος προς την παραλία του Ατενίου, που ήταν ένας από τους στόχους της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Λοτσάρη, μια δέσμευση που έγινε πράξη.
Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει, έψαχναν δικαιολογίες για να μην γίνει αντί να ψάχνουν λύσεις.
Δουλέψαμε μεθοδικά, ολοκληρώσαμε τις μελέτες αλλά και την ειδική έκθεση αφού πρόκειται για περιοχή Natura και εντάξαμε το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια πολύτιμη ήταν η βοήθεια των υπαλλήλων της τεχνικής υπηρεσίας αλλά και του Προέδρου της Κοινότητας Κατακοίλου Ανδρέα Μέξη.
Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς την παραλία Ατενίου.
Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό .
Μένει το έργο και η αλήθεια. Για την Άνδρο και τους ανθρώπους της.
Ποιοι φοβούνται τους πολίτες και δεν τους ενημερώνουν για ένα σημαντικό έργο , όπως ο βιολογικός του Γαυρίου;
Είμαι ο τελευταίος που θα έθετε εμπόδια σε ένα τόσο σημαντικό έργο όπως είναι το έργο του βιολογικού στο Γαύριο και στο Μπατσί.
Άλλωστε η ανάγκη να δημιουργηθεί βιολογικός στο Γαύριο και το Μπατσί είχε στυριχθει από τη δική μας δημοτική αρχή και είχε γίνει αποδεκτή από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Ταγαρά το 2022.
Η παρουσίαση της μελέτης αυτού του τόσο σημαντικού έργου έπρεπε να γίνει δημόσια, στο Γαύριο και στο Μπατσί, όπως είχαν αιτηθεί οι πρόεδροι. Να ενημερωθούν οι πολίτες, να θέσουν οι ίδιοι ερωτήματα στους μελετητές.
Δυστυχώς όμως ο κ.Σουσούδης την περιόρισε σε μια τηλεδιάσκεψη χωρίς την παρουσία πολιτών, αντί να επιδιώξει να παρουσιαστεί η μελέτη σε μια ανοιχτή και δημόσια εκδήλωση με τη συμμετοχή των πολιτών.
Και επειδή τρέφεται από την τοξικότητα και την εχθροπάθεια , επιτέθηκε με χθεσινή του ανάρτηση στα τοπικά συμβούλια της περιοχής επειδή διατύπωσαν εύλογες ενστάσεις.
Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει είναι η συνεργασία με όλους, η συμμετοχή των πολιτών.
Όλοι κάνουν αυτοκριτική, μαθαίνουν από τα λάθη τους. Ο κ.Σουσούδης επέστρεψε στο Δήμο ίδιος και αδιόρθωτος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio