Νέα

Δήμαρχος Άνδρου: Η παραποίηση της αλήθειας, συνήθης τακτική Λοτσάρη.

Θεοδόσης Σουσούδης
Δήμαρχος Άνδρου

4 Σχόλια

  • Μετά και από αυτή την δήλωση, να βγει ο κύριος Λοτσάρης να ζητήσει συγνώμη από έναν έναν τους ανθρώπους που έθιξε με τις λυσσαλέες αναρτήσεις του! Εκτός αν έχει και καμιά ακόμα ανοησία κατά νου για να υποκριθεί ότι δήθεν νοιάζεται για την Άνδρο ενώ το μόνο που τον απασχολεί είναι να προκαλεί ανακατωσούρα.

  • Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η χορήγηση άδειας στους δημάρχους από την υπηρεσία τους είναι υποχρεωτική και καλύπτει όλη τη διάρκεια της θητείας τους. Η άδεια αυτή χορηγείται ανεξαρτήτως εάν την ζητήσει ή όχι ο δήμαρχος. Για την πληρότητα του λόγου, σε γιατρούς του ΕΣΥ, που έχουν εκλεγεί δήμαρχοι σε δήμους με λιγότερους από 5000 κατοίκους, προβλέπεται χορήγηση άδειας για όλη τη διάρκεια της θητείας τους, μετά από αίτησή τους, ( ο δήμος Άνδρου, δεν εμπίπτει σε αυτή την περίπτωση)
    Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, πιθανόν να μην γνωρίζει το νομικό πλαίσιο, είναι όμως απορίες άξιο, πως οι σύμβουλοί του, δεν του τα επισημαίνουν…

  • Δεν γνωρίζει; Κάνει ότι δεν γνωρίζει; Έχει θητεία επάρχου και δημάρχου και δεν του επιτρέπεται να μην ξέρει. Και τώρα που ξέρει δεν τον είδαμε να ανασκευάζει. Τι είδους νοοτροπία είναι αυτή;

  • Δε καταλαβαίνετε ο άνθρωπος έχει πάθει την πλάκα του ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τις εκλογές
    Αυτό το προξενεί Ένα μεγάλο κενό στο μυαλό του στην Καρδιά του
    Είμαι σίγουρος ξέρει όλα τα παραπάνω νόμους και διαδικασίες
    Το μόνο που μπορούμε να του πούμε να περαστικά του θα του περάσει τον καιρό

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio