Νέα

Oak Farm Andros – Φάρμα βελανιδιά: Ημέρα φάρμας για τα παιδιά!, Κυριακή 29.09 από 10.00 πμ έως 14.00μμ

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά για τις ημέρες φάρμας την Κυριακή 29.09 και ώρες 10.00 με 14.00 στη φάρμα μας με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά!

Ένα τηλεφώνημα σας θα ήταν απαραίτητο για όποιον ενδιαφέρεται για να υπολογίσουμε συμμετοχές και όλα να γίνουν με ασφάλεια για τα παιδιά!

Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν και θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!
Η μέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά να γνωρίσουν τη φύση και τα ζωάκια και το κτήμα πάντα θα είναι ανοιχτό για όλους!
Από καρδιάς,
Βιργινία Δούκισσα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "THEOAKFARM ANDROS EXPERIENCE ΗΜΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΣ open farm day ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 10:00 14:00 Ελάτε! μικροί και μεγάλοι φυτέψουμε κηπευτικά εποχής μπρόκολα, λάχανα κουνουπίδια) να ταϊσουμε τα ζώα της φάρμας να παίξουμε "ΤΣΟΥΝΙΑ", ένα παραδοσιακό παιχνίδι χορέψουμε παραδοσιακούς χορούς Γεωργία ΗΜΕΡΑ ΦΑΡΜΑΣ THE OAK FARM! να μαγειρέψουμε με ντόπια προϊ'όντα Na φοράτε αθλητικά παπούτσια, άνετα ρούχα,. αντιηλιακό να φάμε παγωτό και γλυκό κουταλιού ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ να γευτούμε βυσσινάδεςι λεμονάδες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΣ ΣΥΜΜΕ ΤΟΤΗΛ. 6980573881 να ζωγραφίσουμε με την Ελένη να κάνουμε βόλτα με το γαϊδουράκι va δημιουργήσουμε αναμνήσεις παρέα ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ THE OAK FARM στα Φάλλικα"

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio