Νέα

Καταργείται το Ειρηνοδικείο Άνδρου και μετατρέπεται σε Περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Σύρου

Τέλος εποχής και ενός ιστορικού και εξαιρετικά χρήσιμου και άμεσου θεσμού απονομής δικαιοσύνης για την Ελλάδα και τα Ειρηνοδικεία όλης της Χώρας και φυσικά και για το Ειρηνοδικείο Άνδρου.Από σήμερα, 16/9/2024, ενόψει του νέου δικαστικού χάρτη και με πρόφαση τον περιορισμό των εξόδων, καταργήθηκαν υπό καθεστώς μεταβατικότητας, αβεβαιότητας και σωρείας προβλημάτων, αγνοώντας την ιδιαιτερότητα και τα προβλήματα της Επαρχίας και της νησιωτικότητας .Μια Άνδρος που είχε κατά την διαδρομή των χρόνων της ιστορίας τρία και τέσσερα Ειρηνοδικεία (Άνδρου, Κορθίου, Γαυρίου, Άρνης).

Γιάννης Ξανθός

Δικηγόρος

2 Σχόλια

  • Σύμφωνα με τον νέοο δικαστικό χάρτη, συνιστάται στην Άνδρο περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Σύρου, στην καθ ύλη αρμοδιότητα του οποίου, υπάγονται οι πολιτικές υποθέσεις αρμοδιότητας μονομελούς Πρωτοδικείο και ποινικές υποθέσεις αρμοδιότητας πλημμελειοδικείου ( πλην αυτοφόρων). Επομένως υπάρχει αναβάθμιση και διεύρυνση του αντικειμένου με την νέα αναδιάρθρωση των δικαστικών Αρχών.

  • Καλημέρα!!!!Αγαπητοί μου στο ελλαδισταν ζούμε που ζει με δανεικά 0π0τε τι περιμένετε;Αποκέντρωση έλεγαν και εννοούσαν συγκέντρωση όλους τους μάζεψαν στις πρωτεύουσες των νόμων και όλες τις υπηρεσίες έχουν διαλύσει τα πάντα ΔΕΗ ,ΔΟΥ,ΟΤΕ,ΕΛΤΑ,ΙΚΑ Κ.Τ.Λ Δεν. υπαρχει πλέον τίποτα γι αυτό οι νέοι φεύγουν και η επαρχία θα γίνει ένα απέραντο γηροκομείο και κατόπιν κοιμητήριο πρέπει να ψηφίζουμε με κριτήρια δυνατοτήτων του καθενός και όχι ρουσφετολογιας και γνωριμιων καλά έλεγε ο Σαρτζετάκης ότι είμαστε έθνος ανάδελφον..Ας προσέχουμε λοιπόν πως και ποιους ψηφίζουμε.Την διέλυσαν την Ελλαδιτσα μας και συγχρόνως κι εμάς μαζί και τα παιδιά μας .

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio