Νέα

Κωνσταντίνος Λουκρέζης: “Να έχεις το κουράγιο να ενεργείς αντί να αντιδράς”

“Να έχεις το κουράγιο να ενεργείς αντί να αντιδράς”
Oliver W. Holmes-Αμερικανός συγγραφέας

Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους “άλλους”.
Ας ενεργοποιηθούμε και εμείς σαν πολίτες.
Αν τα αιτήματα μας είναι νόμιμα, δίκαια και λογικά, πάντα θα βρίσκουν τη λύση τους.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Άνδρου Κο Θεοδόση Σουσούδη, στη Πρόεδρο του Τοπικού Κα Αικατερίνη Κατσιώτη και στη Πρόεδρο του Δ.Σ. Κα Τσατσομοίρου Αθηνά, για το άμεσο ενδιαφέρον και την συμβολή τους, για την αποκατάσταση όλων των κατεστραμμένων τοιχίων στο parking του Παραπορτιού αλλά και των σκαλιών της Θεοσκέπαστης.
Απομένουν ακόμα αρκετά να γίνουν για να ομορφύνει το Παραπόρτι μας.


Έχουν ήδη δρομολογηθεί η κατασκευή σκαλιών πρόσβασης στη παραλία σε 2 σημεία, η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, η μελέτη για αλλαγή θέσης των κάδων αυτών, η κατασκευή ή η τοποθέτηση καθιστικών παγκακίων με θέα στον όρμο και τη θάλασσα, η επίστρωση του νέου χώρου στάθμευσης με αμμοχάλικα και η δενδροφύτευση του με σκιερά δέντρα αντοχής στις καιρικές συνθήκες της περιοχής.


Κυρίως όμως επείγει η άμεση απομάκρυνση όλων των εγκαταλελειμμένων βαρκών και αυτοκινήτων από το parking και το οδόστρωμα.
Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά θα τηρηθούν από τις αρμόδιες Αρχές οι διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας περί απαγόρευσης κατάληψης οδοστρώματος και κοινόχρηστων χώρων από σκάφη και λοιπά μηχανήματα (άρθρο 34 του ΚΟΚ) καθώς και η απαγόρευση τοποθέτησης εμποδίων (καρέκλες, σχοινιά, πέτρες, βαρέλια κλπ) για “διαφύλαξη” θέσεων στάθμευσης (άρθρο 48 του Κ.Ο.Κ)


Η τήρηση των Νόμων δεν αφορά μόνο τους “άλλους”..

Κωνσταντίνος Λουκρέζης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio