Νέα

Λύση στο πρόβλημα της λειτουργίας του κτηματολογικού υποκαταστήματος Άνδρου.

Λύση, έστω και προσωρινή, στο πρόβλημα της λειτουργίας του κτηματολογικού υποκαταστήματος Άνδρου.

Σε συνέχεια του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Ιουνίου 2024 για την υποστελέχωση και δυσλειτουργία του Κτηματολογικού Υποκαταστήματος Άνδρου και μετά από προσωπική επικοινωνία του Δημάρχου Άνδρου παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Άνδρου, την Νομική Σύμβουλο και την Διευθύντρια Διοικητικού, με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κο Κωνσταντίνο Κυρανάκη ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση προσωρινή αναπλήρωση της θέσης του προϊσταμένου, ώστε να αποφορτιστεί ο μεγάλος όγκος των εκκρεμοτήτων που έχει συσσωρευτεί.

Παράλληλα ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να διαθέσει ο Δήμος έναν υπάλληλο, μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υποστελέχωσης με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί ήδη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 Όπως τόνισε ο Υφυπουργός η συνδρομή του Δήμου στην παρούσα δύσκολη μεταβατική περίοδο είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή του κτηματολογικού καταστήματος στην Άνδρο και να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο μεταφοράς του στη Σύρο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio