Νέα

Ο Δήμαρχος Άνδρου, οι ακτοπλόοι, Αφοί Στεφάνου και Αντωνακάκης στην Ένωση Λιμένων Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 συνάντηση στα γραφεία της Ένωση Λιμένων Ελλάδος, στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, που οργανώσαμε ως Δήμος και Λ.Τ. Άνδρου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι ακτοπλόοι Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου εκ μέρους της GOLDEN STAR και ο κος Σπύρος Αντωνακάκης εκ μέρους της FAST FERRIES.  Παρευρέθησαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΙΜΕ, κος Βασίλης Μάμαλης, οι μελετητές λιμενικών έργων κ.κ. Νίκος Παναγόπουλος και Χάρης Αντωνόπουλος και εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου κος Βασίλης Πολίτης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ετοιμασίας του φακέλου των μελετών για το λιμάνι του Γαυρίου.
Το λιμάνι κρίνεται απαραίτητο να προχωρήσει άμεσα στην Γ φάση υλοποίησής του, διότι είναι επιβεβλημένο να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του.
Σε συγκεκριμένους ανέμους καθίσταται μη ασφαλές και είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα πλοία έχουν πλέον εκσυγχρονιστεί, έχουν γίνει μεγαλύτερα σε όγκο, σχεδόν διπλασιαστεί και οι υπάρχουσες λιμενικές εγκαταστάσεις καθίστανται ανεπαρκείς.

Αναλύσαμε τις επόμενες κινήσεις και θέλω να ευχαριστήσω όλους για την παρουσία τους, καθώς ζητάμε την βοήθεια όλων των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Ε.ΛΙΜ.Ε.  για την τιμητική επιστολή που μας απέστειλε καλωσορίζοντάς μας ως το 31ο πλήρες μέλος της Ένωσης, μετά από ομόφωνη απόφαση των 30 μελών της που έλαβαν σε έκτακτη συνεδρίαση στις 9 Ιουλίου 2024, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να κάνουμε χρήση των χώρων της ΕΛΙΜΕ για να πραγματοποιούνται συσκέψεις όπως σήμερα.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΛΙΜΕ κο Θανάση Λιάγκο και τον Γενικό Διευθυντή κο Βασίλη Μάμαλη για την άψογη συνεργασία, την φιλοξενία και την παραχώρηση των γραφείων και του σύγχρονου χώρου διασκέψεων.

1 Comment

  • Μπράβο Όλα είναι όμορφα και ωραία
    Όλοι αυτοί μεγάλο επιχειρηματίες να προσφέρουν χρήματα για το φτιάξιμο του λιμανιού
    Και επιπλέον εκτός θέματος τι θα γίνει που ακόμα μας έχουνε ως άγονη γραμμή και πληρώνουμε ακριβά εισιτήρια
    Και αυτή ξετρυπώνουν Ένα φεριμπότ Κάθε χρόνο Εκτός τα υπόλοιπα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio