Νέα

Πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης στην κοινότητα Στενιών.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται πρόβλημα του δικτύου ύδρευσης στην κοινότητα Στενιών.

Ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος για θέματα ύδρευσης, ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας βρίσκονται από την αρχή σε συνεχή επικοινωνία με τους υδραυλικούς του δήμου και με ιδιώτες, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα.

Η δεξαμενή από την αρχή ήταν γεμάτη, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα στην επάρκεια του νερού. Το πρόβλημα εντοπίζετε στην κυκλοφορία του νερού στο δίκτυο.

Σήμερα Σάββατο 20/7/24  από το πρωί στις 6, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στις σωληνώσεις για να εντοπιστούν τα σημεία που πιθανόν έχουν το πρόβλημα . Προς τούτο έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση των σωληνώσεων και για το λόγο αυτό υπάρχει διακοπή της υδροδότησης σε όλο το χωριό.

Αυτό σε λίγο θα σταματήσει και το δίκτυο θα επανέλθει σε λειτουργία. Επίσης παραγγέλθηκαν 2 μειωτήρες προς αντικατάσταση των φθαρμένων και η παραλαβή τους θα γίνει την Δευτέρα.

Το νερό είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό και απαραίτητο στην καθημερινότητά μας. Φροντίζουμε καθημερινά για το πρόβλημα, ζητάμε την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio