Νέα

“Εικαστικά Αλλιώς” στη Λέσχη Ανδρίων – summer edition

“Εικαστικά Αλλιώς” στη Λέσχη Ανδρίων – summer edition
Η Λέσχη Ανδρίων σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε δύο καινοτόμα, μοναδικά εργαστήρια “Συναισθηματικής Αγωγής Μέσω Εικαστικών” από τη Νάντια Παράσχουαυτή την εβδομάδα στον χώρο της Λέσχης:

– “Εικαστικά Αλλιώς” για Ενήλικες, την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 19:00 – 21:00
– “Εικαστικά Αλλιώς” για παιδιά και νέους το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 10:30 – 12:30

Σκοπός των ”Εικαστικών Αλλιώς” είναι η σύνδεση μέσα από την έμπνευση τυχαίων γραμμών και των χρωμάτων. Πως άραγε θα ξυπνήσουμε τη φαντασία; Πως θα δημιουργήσουμε ζωγραφιστά φανταστικά πλάσματα; Ποια η συμβουλή της φαντασίας προς τον σημερινό εαυτό;

Η Νάντια Παράσχου συμμετέχει ως εκπαιδευτικός των εικαστικών στον Α’ Κύκλο του φετινού μας Summer Camp στη Λέσχη Ανδρίων. Ενεργοποιεί την φαντασία μικρών και μεγάλων ώστε να πάνε πιο πέρα τον νου και να βρουν τον μοναδικό δημιουργικό τρόπο έκφρασής τους. Εδώ και 14 χρόνια βοηθάει ανθρώπους να συνδεθούν με τον εαυτό, με τους συνδημιουργούς και το περιβάλλον τους. Είναι η ίδια δημιουργός και εμψυχώτρια των καινοτόμων εργαστηρίων συναισθηματικής αγωγής μέσω εικαστικών ”Εικαστικά Αλλιώς”. Έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και είναι μέντορας στο Womenontop. Είναι υπεύθυνη εκπαιδευτικών δράσεων στο Startup Greece, σε διαδικτυακά εργαστήρια προσωπικής έκφρασης και εξέλιξης σε σχολεία, εργαστήρια, συνέδρια και σε retreats.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε αυτήν την εβδομάδα στην Άνδρο και στο Summer Camp και που φιλοξενούμε για άλλη μια φορά τα “Εικαστικά Αλλιώς” στη Λέσχη Ανδρίων!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio