Νέα

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Άνδρου άνοιξε τα φτερά του.

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Άνδρου στα ΜΜΕ Πανελλαδικής Εμβέλειας προκειμένου να παρουσιαστούν και να προβληθούν οι πολλές και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Μια εκδήλωση που την επαναφέρουμε στο πλαίσιο της ουσιαστικής προβολής του νησιού μας και της εξωστρέφειας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η εκδήλωση της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, στην Αθήνα, σε αίθουσα που παραχώρησε ευγενικά στον Δήμο η κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου-Μαντζαβελάκη.

Το τραπέζι των ομιλητών συντόνισε ο εξαίρετος Ανδριώτης δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του 10ου επετειακού Φεστιβάλ Άνδρου, παρουσίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Παντελής Βούλγαρης.
Την θερινή έκθεση που διοργανώνει το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή, παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Κυριάκος Κουτσομάλης και η κριτικός τέχνης και ιστορικός κα. Αθηνά Σχινά παρουσίασε τους 30ους Πλόες του Ιδρύματος Π. & Μ. Κυδωνιέως.
Την έκθεση στο παλιό Παγοποιείο στο Ξενοδοχείο Παράδεισος παρουσίασε η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου Μαντζαβελάκη.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διοργανώνονται με πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων της Άνδρου, που κάνουν την κάθε μέρα του καλοκαιριού να μοιάζει με “γιορτή” και αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που είτε φανερά είτε αθόρυβα βοήθησαν καταλυτικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, την κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου Μαντζαβελάκη για την ευγενική φιλοξενία της και τον καλό φίλο δημοσιογράφο, Νίκο Φιλιππίδη για τον άψογο συντονισμό της Συνέντευξης Τύπου.

Καλό Καλοκαίρι!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio