Νέα

Ευχαριστήριο της Επάρχου Άνδρου, Άννας Βρεττού για την κατάσβεση της φωτιάς

Με τους πυροσβέστες από την Αθήνα, που συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς στην Άνδρο, συναντήθηκε κατά την αναχώρηση τους από το λιμάνι του Γαυρίου, χθες, Κυριακή μεσημέρι, 23/6/24, η Έπαρχος Άνδρου Άννα Βρεττού.
Συνομίλησε μαζί τους, ευχαρίστησε θερμά για της συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους στην κατάσβεση της φωτιάς, άκουσε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους και τους ευχήθηκε να επιστρέψουν στο νησί ειρηνικά για να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού της Άνδρου.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Π. Αττικής με ιδιαίτερη σεμνότητα δήλωσαν ότι έκαναν το καθήκον τους, όπου η ανάγκη τους καλεί.
Με την ευκαιρία αυτή η κ. Άννα Βρεττού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης, Πυροσβέστες, ΣΕΔΑ, ΕΚΑΒ, Πολιτική Προστασία, εθελοντές πολίτες, τον Δήμο και την πολιτική προστασία και Δημόσιες Αρχές και δηλώνει ότι με τη διαρκή ετοιμότητα όλων των δυνάμεων πρόληψης και πυρόσβεσης θα προστατεύσουμε το νησί μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio