Νέα

Σουσούδης vs Βουραζέρη στο Λιμενικό Ταμείο

Η διαφωνία του Χρήστου Βουραζέρη με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θεοδόση Σουσούδη και οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν με  αφορμή την μεταφορά δύο εκατομμυρίων ευρώ από το Λιμενικό Ταμείο σε κωδικούς του προυπολογισμού, ανάγκασαν τον Δήμαρχο Άνδρου να προβεί στην ακόλουθη δήλωση:

“Ο Χρήστος Βουραζέρης, ακολουθώντας, την συνταγή της παρέας Λοτσάρη, επιτέθηκε στην πλειοψηφία του ΔΣ του Λιμενικου Ταμείου Άνδρου, με απαράδεκτα υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Το επικοινωνιακό σόου όπου μαγνητοσκοπεί κρυφά την συνεδρίαση με πρώτο πλάνο τον εαυτό του και δημοσιοποιεί φτιαχτά την παρέμβαση του με την ατάκα περί πλιάτσικου δεν μας εκπλήττει.
Είναι στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει κάνει σημαία του το σύστημα Λοτσάρη. Άφθονη τοξικότητα, εμμονή, λάσπη και παραπληροφόρηση, είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν κουράσει πλέον τη κοινωνία μας.
Η ουσία της παρέμβασης του, αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αρχικές τοποθετήσεις χρηματικών ποσών σε κωδικούς του προυπολογισμού.
Να γίνει σαφές ότι επιβάλλεται εκ του νόμου το χρηματικό ποσό που ήρθε στο Λ.Τ. Άνδρου, αρχικά να κατανεμηθεί σε κωδικούς με ποσά για έργα, υπηρεσίες, κ.α., για όλα τα λιμάνια της Άνδρου, που βρίσκονται στην ευθύνη του Λ.Τ.
Τα ποσά αυτά είναι προβλέψεις και σε καμία περίπτωση δεν κλειδώνει η δαπάνη. Ανάλογα με τις ανάγκες διαμορφώνεται κάθε φορά μια δαπάνη, ύστερα από αναμόρφωση, όπου το συμβούλιο πάντα λαμβάνει γνώση.
Ο ίδιος αυτό το γνωρίζει πολύ καλά. Μπορώ να καταλάβω την ανάγκη του να κάνει αντιπολίτευση, αλλά δεν μπορώ να δείξω καμία κατανόηση στην επιλογή του να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή του τόπου μας. Είμαστε υπέρμαχοι των διάφανων διαδικασιών και ούτε η αξιοπρέπειά μας, ούτε οι ηθικές μας αξίες σχετίζονται με το οποιοδήποτε “πλιάτσικο”. Το ξέρει πολύ καλά αυτό ο ίδιος, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι το γνωρίζει και το εκτιμά η Ανδριώτικη Κοινωνία.
Σε καμία περίπτωση δεν μας αγγίζουν αυτοί οι αισχροί χαρακτηρισμοί, όμως απαιτούμε, τόσο εγώ, όσο και τα μέλη του ΛΤ και οι υπάλληλοι που συνέταξαν την αναμόρφωση, την δημόσια συγνώμη του κυρίου Βουραζέρη και του τονίζουμε ότι σε επόμενη τέτοιου περιεχομένου συκοφαντική, ψευδή, αήθη και ανυπόστατη επίθεση θα προσφύγουμε πλέον νομικά.”
Το βίντεο https://www.facebook.com/lv.technology/videos/472664892104862

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio