Νέα

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Άνδρο.

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Άνδρο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9 ης Ιουνίου, κυβερνητικό και κομματικό κλιμάκιο της ΝΔ , αποτελούμενο από την Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και Βουλευτή Αθηνών κ. Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Μύρων Φλουρή, τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππα Φόρτωμα, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 30/05 την Άνδρο. Περιόδευσαν στο Γαύριο, στο Μπατσί και στη Χώρα και συνομίλησαν με πολίτες, εργαζομένους, επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπους τοπικών φορέων. Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, την Έπαρχο Άνδρου, Άννα Βρεττού, με Αντιδημάρχους, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, και δημοτικούς συμβούλους.

Στη συζήτηση που είχε το κλιμάκιο της ΝΔ με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, εθίγησαν διάφορα θέματα όπως η αναβάθμιση των λιμένων της Άνδρου, και άλλα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού και μας διαβεβαίωσαν ότι θα είναι αρωγοί οποιασδήποτε τεκμηριωμένης προσπάθειας και πρότασης βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος στην Άνδρο, και στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Χώρα, μαζί με το Δήμαρχο Άνδρου, όπου είχαν συνάντηση με φορείς και κομματικά στελέχη της ΝΔ, δίνοντας μεταξύ άλλων ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία των Ευρωεκλογών και τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτές. Το κλιμάκιο της ΝΔ αναχώρησε για την Αθήνα, σήμερα το απόγευμα.

 

1 Comment

  • Τώρα είναι ευκαιρία ο δήμαρχος μας να τους Βάλει να υπογράψουμε αυτά που υπόσχονται όλα τα κόμματα και όποιος Βγει να είναι δεμένος με την υπογραφή του
    Έρχονται τρώνε πίνουνε υπόσχονται και μετά ξεχνάνε που ήτανε
    Κι εμείς Τους υποδεχόμαστε με χειροκροτήματα
    και μετά τους βρίζουμε

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio