Νέα

Συγχαρητήρια Δημοτικής Αρχής στους συντελεστές της μαθητικής ταινίας “Το κλειδί”

Αξιότιμη κα Μαρίνου Σταυρούλα, διευθύντρια του γυμνασίου  ΤΛ Κορθίου.
Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρώτη θέση, που κέρδισε στο πλαίσιο του 10 ου Διεθνούς Διαγωνισμού «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια, εκπαιδευτικές γέφυρες» η ταινία «το Κλειδί», δημιούργημα των μαθητών Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου του σχολείου σας.
Το βραβείο όχι μόνο αποτελεί τεκμήριο της δημιουργικότητας της νέας γενιάς της Άνδρου, αλλά αποτυπώνει συγχρόνως την πνευματική καλλιέργεια και την σπουδαία σχέση με την ιστορικότητα του Ελλαδικού και Κυπριακού χώρου.
Στη παρουσία των παιδιών αντικατοπτρίζεται, συγχρόνως, η σημαντικότητα του ρόλου των γονέων τους και των καθηγητών και θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς.


Είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας ένα τέτοιο αξιοπρόβλητο αποτέλεσμα, το οποίο αναδεικνύει μέσα από την διαπαιδαγωγική αξία των κινηματογραφικών μέσων, την Ανδριακή Τέχνη και τον Νησιωτικό Πολιτισμό.
Δηλώνουμε αρωγοί σας και παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια της Δημοτικής μας Αρχής, στους Συλλόγους Καθηγητών/-τριών, καθώς και Γονέων και Κηδεμόνων.

Είμαι στη διάθεσή σας.
Με τιμή,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ι. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio