Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
η συνέχεια … εδώ
Πράγματι είναι Καταπληκτική μαγείρισσα σχεδόν σε όλα τα φαγητά έπρεπε να βγάλει κανα δυο βιβλία μαγειρικής
Τα σκαλάκια είναι εξίσου το ίδιο Στην κουζίνα όπως ήτανε Στραπουργιες
Μαχήτρια και Μαγείρισσα. Παραδειγματική και στα δυο η Χαρίκλεια!!!!!!!!