Νέα

Η Αδελφότης Ανδρίων “Το Κόρθιον” έκοψε τη πίτα της

Πραγματοποιήθηκε κ φέτος με τεράστια επιτυχία η Κοπή της Πίτας μας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στο Μεζεδοπωλείο ” Αγιονέρι” στο Περιστέρι με τη μουσική συντροφιά του Ματθαίου Γιαννούλη και της Μαρίας Νομικού. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Άγγελος Συρίγος και Κατερίνα Μονογιού καθώς και εκπρόσωποι από την Ένωση Ανδριων, τα Αηδόνια, τα Λειβάδια, τις Στενιές, τα 4 χωριά, την Αρνη, καθώς και πλήθος μελών κ φίλων της Αδελφότητας.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσο;yδης, ο Υπουργός Αθλητισμός Γιάννης Βρούτσης και ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στο ΔΣ που συμβάλλει στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Στις προσεχείς εκδηλώσεις μας συμπεριλαμβάνεται η Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία μας καθώς και την παρακολούθηση της μονίμως sold out παράστασης “Έκτο Πάτωμα” στο Θέατρο Παλλάς τη Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.
Εκ μέρους του ΔΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στηρίζουν με τον οποιοδήποτε τρόπο την Αδελφότητα και να πω ότι κάνουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε με σύσσωμο το ΔΣ να οργανώνουμε και να συσπειρώνουμε τους Κορθιανούς και όχι μόνο.
Για το ΔΣ
η Πρόεδρος Ιωάννα Κατσαρού
η Γεν. Γραμματέας Μοσχούλα Ρόμπου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio