Video Νέα

Ο σύλλογος Γυναικών Άνδρου κόβει πίτα και γιορτάζει τα 30χρονα του χορευτικού του.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, στο κέντρο “Παραπόρτι” ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έπαρχος Άνδρου , Άννα Βρεττού και ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης  που ευχήθηκαν στο Σύλλογο δύναμη και κέφι για την συνέχιση του έργου του. Μετά την κοπή της πίτας γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια του χορευτικού τμήματος του συλλόγου  με προβολή βίντεο της Ασημίνας Σπυριδωνοπούλου  με αποσπάσματα από την  διαδρομή του από το 1994 μέχρι σήμερα.

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στις πρωτεργάτριες του συλλόγου και χόρεψαν όλα τα τμήματα χορών με συνοδία της νεανικής ορχήστρας του Νίκου Ντόγια.

Τυχερός με το φλουρί στάθηκε ο φωτογράφος που έλαβε δώρο ένα διακοσμητικό “Δέντρο της ζωής” από το κατάστημα “Παραπόρτι”.

Σε βίντεο που θα βγει η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ρένα Σακελλάρη  μιλάει για τις πολύ ωραίες νέες δράσεις του Συλλόγου στο πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου

 

 

Εδώ ένα απόσπασμα  από τους χορούς το του συλλόγου το 1994

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio