Video Νέα

Η κοπή της πίτας του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στον Όρμο Κορθίου κόπηκαν δύο πίτες σχεδόν την ίδια ώρα, πρώτα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωρόθεου β’ κόπηκε η πίτα των ιερέων και επιτρόπων των εκκλησιών της περιοχής Κορθίου και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου στο CENTRO.

Για την εκδήλωση του Ν.Ο.Κ. η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αντωνία Σκεντέρη υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  μετά πολλών ιερέων, τους μοχαχούς της Παναχράντου, την Έπαρχο Άννα Βρεττού, τον Λιμενάρχη Άνδρου,  Αντιπλοίαρχο κ. Γιάννη Θεοχάρη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιώργο Τρανάκο, Ιωάννα Σαραβάνου, τον παραιτηθέντα σύμβουλο για το καλό του Όρμου, Γιώργο Ζάννε και πάρα πολλούς φίλους και υποστηρικτές του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου. Μετά την κοπή και πριν αρχίσει για τα καλά το γλέντι έγινε και η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς που έτρεχε τις ημέρες των γιορτών στον Όρμο.

Και του χρόνου !

και βίντεο ….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio