Νέα

Η πίτα της Κινηματογραφικής Λέσχης

Το βράδυ της ημέρας των Θεοφανείων, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2023, όπως συνηθίζει η Κινηματογραφική Λέσχη,

έκοψε την πίτα της που έφτιαξε και έφερε  η Έφη Ραπτάκη  μαζί με κουραμπιέδες και κρασιά.

τα κομμάτια  όσοι και οι παρόντες, τα κόβει πάντα ακριβώς και χωρίς μοιρογνωμόνιο η Μαριλένα

Η Έφη πάντα ράβει δύο δώρα πάτσγουόρκ για τη λέσχη  και καλά κάνει γιατί και φέτος δύο ήταν οι τυχεροί,

ο Μαθιός Μανσόλας  και ο Στάθης ο Πορφυράτος.

Καλή χρονιά και καλές προβολές και παραγωγές  νάχουμε!

Η Έφη Ραπτάκη ανάμεσα στην Άννα Καλατζή και την Βιολαντώ Βρατσάνου που μαζί βούτηξαν στην Αγία Θαλασσινή για τον σταυρό και η Βιολαντώ στην τρίτη ρίψη, ως άλλη Βουγιουκλάκη στη “Μανταλένα” τον σήκωσε ψηλά με τους πιστούς να ζητοκραυγάζουν, στον ρόλο του παπά Παντελή Ζερβού ο παπά Μιχάλης….

 

Παρών στη κοπή της πίτας μας και το ιδρυτικό μέλος της Λέσχης , ο Γιάννης Ξανθός που έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στο facebook για την προσφορά της Λέσχης στη Χώρα.

“Στην χθεσινή κοπή της Βασιλόπιτας στην Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου, που συνεχίζει να υπάρχει και να προσφέρει ποιοτικές ταινίες, πολιτισμό και την όαση της μαγείας του Κινηματογράφου απέναντι στην ευτέλεια και στην ταχύτητα ήχων , εικόνων και των πληροφοριών της σύγχρονης εποχής του διαδικτύου.

Ως ιδρυτικό μέλος της, νονός της επωνυμίας της και συντάκτης του Καταστατικού της, μαζί με τον Βαγγέλη και τον Γιώργο Κοντομάρκο που ήταν από τους εμπνευστές της ιδέας της ίδρυσης του Συλλόγου, νοιώθω γλυκιά ικανοποίηση που από τον χώρο του εστιατορίου της Παρέας που γεννήθηκε , η κινηματογραφική παρέα μεγάλωσε, ανανεώνεται και αυξάνει. Εύχομαι η Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου να μακροημερεύει και να προσφέρει πάντα , εν παντί καιρώ, χειμώνα και καλοκαίρι ,να ζωντανεύε και να αντηχεί το πλακόστρωτο της Αγοράς και της παλιάς Πόλης από τα βήματα των θεατών και των φίλων της.”

Φωτογραφία του Γιάννη Ξανθού που έπιασε τον VangLouk στο δεύτερο νόστιμο κουραμπιεδάκι της Έφης

 

 

4 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio