Νέα

Θεοφάνεια 2024 στη Χώρα

Τον εορτασμό των Θεοφανίων στην Αγία Θαλασσινή  που συμμετέχουν και οι τρεις ενορίες  της Χώρας φέτος, Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, όπως και πέρσι , τίμησε με την παρουσία του   ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης τον οποίο συνόδευε η Ολυμπιονίκης στην Υδατοσφαίριση (2004) κ. Γεωργία Ελληνάκη, τον σταυρό “έπιασαν” ο Γιάννης Κοτρωνάκης, ο  νεαρός Γιώργος Βασιλικός  και για πρώτη φορά και γυναίκα , η Βιολαντώ Βρατσάνου από τα Υψηλού που ως άλλη Μανταλένα έβγαλε και ύψωσε τον σταυρό από τον βυθό! Ο κ. Βούρτσης παρέστη μετά και στον αγιασμό στο ρέμα των Λαμύρων και στην κοπή της πίτας στον Δήμο Άνδρου.

1 Comment

  • Χρόνια Πολλά σ όλους τους Ανδριώτες όπου και εάν βρίσκονται. Απογοήτευση, ΕΛΆΧΙΣΤΟΣ κόσμος παρακολούθησε την τελετή αγιασμού των υδάτων. Και του χρ΄ονου σ αυτούς τους λίγους και στους υπόλοιπους βεβαίως με Υγεία……

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio