Νέα

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

“Με αφορμή την ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής του νησιού μας, θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς το Νέο Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη και όλο το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να ευχηθώ καλή και επιτυχημένη θητεία, με έργα και σύμπνοια που θα αναζωογονήσουν το τόπο.
Η Νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να ενώσει το νησί από το Κάβο Ντόρο μέχρι το Στενό και να αφήσει πίσω της τους κονδυλοφόρους της διχόνοιας και την αδιαφανή διαχείριση των έργων.
Οφείλει όμως να απομονώσει και τις ρεβανσιστικές κραυγές, τις εκδικητικές κορώνες και κυρίως να αποβάλει και να περιθωριοποιήσει πολιτικούς καθοδηγητές, που “περί άλλων” εστιάζει το ενδιαφέρον τους.

Το νησί έχει ανάγκη από ομόνοια, συνεννόηση και δημοκρατικές διαδικασίες, ανοικτές στο διάλογο και στις συμμετοχικές διεργασίες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στη νέα γενιά του νησιού , που δυστυχώς φθίνει συνεχώς σε πληθυσμιακό δυναμικό κυρίως νέων ανθρώπων.
Ας εκμεταλλευτούμε άμεσα τα διαθέσιμα επενδυτικά προγράμματα για νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και έργα πνοής με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη και τους καθόλα άξιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Όλοι εμείς ας σταθούμε αρωγοί στο έργο της Δημοτικής Αρχής με προτάσεις, ενεργό συμμετοχή αλλά και εποικοδομητική κριτική.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους με μπροστάρη το Δήμαρχο μας και στο τέλος της 5ετιας να ζήσουμε όλοι ένα νησί γεμάτο χαμόγελα και επιτυχίες”

Κωνσταντίνος Λουκρέζης

 

 

2 Σχόλια

  • Το άσχημο είναι ότι ορκωμοσίες- ξεορκωμοσίες,είτε πρόκειται για την μία παράταξη είτε για την άλλη,τώρα που θα έρθουν οι γιορτές,οι υποψήφιοι που έπρεπε να βοηθούν και να δίνουν το παράδειγμα,θα’ναι οι πρώτοι που θα μπουν στο βαπόρι για να κάνουν γιορτές Πέρα.
    Και σε μας του Ακρίτες εντάξει δεν πειράζει θα μας αφήσουν μια έρημη αγορά αλλά εντάξει θα ακούγονται νυχθημερών τα Χριστουγεννιάτικα απο τα ηχεία.

  • Πολλά πολλά συγχαρητήρια Στον Θεοδόση και Την υπόλοιπη ομάδα τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους
    Μην ξεχνάμε Όλοι μαζί να φτιάξουμε Αυτά τα έργα Που έχουν μείνει πίσω τόσα χρόνια και τρωγόμαστε καθημερινώς
    Σκουπίδια δρόμοι ύδρευση Τα λιμάνια μας όλα τα χωριά Χρειάζονται βοήθεια αλλά πολλά αλλά λίγα
    Αλλά κι εμείς οι δημότες πρέπει να έχω υπομονή δε γίνονται σε μία μέρα αλλά με την υποστήριξή μας όλα γίνονται σιγά-σιγά
    Και αντιπολίτευσης να βαδίζει χέρι χέρι με τον καινούργιο δήμαρχο για το καλό του νησιού Και να σταματήσουν εγώ έκανα εσύ έκανες
    Οι εκλογές τελείωσαν δώστε τα χέρια για μια καλύτερη Άνδρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio