Ο παγκόσμιος οργανισμός GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB αναγνώρισε την δραστήρια και επιτυχημένη πορεία του Bakery Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη και του απέδωσε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ του GTBB – GOLD MEDAL OF HONOR 2024 με έμβλημα τον Χρυσό Κούρο, μια ύψιστη τιμή για την Ελληνική Γαστρονομία σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με φόντο τον ελληνικό πολιτισμό και τρόπο ζωής.
Ο Ανδριώτης Δημήτρης Φραγκογιάννης σε ηλικία 16 ετών άρχισε να εργάζεται σε ζαχαροπλαστεία και τα 18 του φοίτησε στην σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Γαλατσίου. Το 2013 του δίνεται η ευκαιρία και φεύγει στην Ιταλία, για να παρακολουθήσει την σχολή International School of Gelato της Mec 3, εμβαθύνοντας έτσι τις γνώσεις του πάνω στο παγωτό και τις τεχνικές του.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, διαγωνίζεται στον Πανελλήνιο διαγωνισμό και επιλέγεται ως ένας από τους τρεις καλύτερους ζαχαροπλάστες. Το 2015, συμμετέχει στον διαγωνισμό του 1ου Αrtoza Chocolate Show με διάκριση 4ος στην Ελλάδα. Το πάθος του για τα προζύμια τον φέρνουν στην εταιρεία Mύλοι Λούλη, όπου εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.