Νέα

Παγκόσμια διάκριση για τον Ανδριώτη Bakery Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη

Ο παγκόσμιος οργανισμός GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB αναγνώρισε την δραστήρια και επιτυχημένη πορεία του Bakery Chef  Δημήτρη Φραγκογιάννη και του απέδωσε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ του GTBB – GOLD MEDAL OF HONOR 2024 με έμβλημα τον Χρυσό Κούρο, μια ύψιστη τιμή για την Ελληνική Γαστρονομία σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με φόντο τον ελληνικό πολιτισμό και τρόπο ζωής.

Ο Ανδριώτης Δημήτρης Φραγκογιάννης σε ηλικία 16 ετών άρχισε να εργάζεται σε ζαχαροπλαστεία και τα 18 του φοίτησε στην σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Γαλατσίου. Το 2013 του δίνεται η ευκαιρία και φεύγει στην Ιταλία, για να παρακολουθήσει την σχολή International School of Gelato της Mec 3, εμβαθύνοντας έτσι τις γνώσεις του πάνω στο παγωτό και τις τεχνικές του.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, διαγωνίζεται στον Πανελλήνιο διαγωνισμό και επιλέγεται ως ένας από τους τρεις καλύτερους ζαχαροπλάστες. Το 2015, συμμετέχει στον διαγωνισμό του 1ου Αrtoza Chocolate Show με διάκριση 4ος στην Ελλάδα. Το πάθος του για τα προζύμια τον φέρνουν στην εταιρεία Mύλοι Λούλη, όπου εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Από το
https://cyclades24.gr/2023/12/pagkosmia-diakrisi-gia-ton-andrioti-bakery-chef-dimitri-fragkogianni/

Ο Δημήτρης Φραγκογιάννης σε παλαιότερη συμμετοχή σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρτοποιίας

Δημήτρης Φραγκογιάννης και ο Χάρης Παπαλίτσας με την καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου Chef Boulanger, Stephane Ollivier συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Μόναχο, και φτιάχνουν έργα τέχνης με ζύμες, 20/10/23

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio