Νέα

Ένας πολύ ωραία ζωγραφισμένος στο χέρι χάρτης της Άνδρου

Ένας πολύ ωραίος χάρτης της Άνδρου ζωγραφισμένος στο χέρι με πολλές πολιτιστικές, αρχιτεκτονικές, ιστορικές και σύγχρονες λεπτομέρειες κυκλοφόρησε στις πρώτες σελίδες του φετινού ΕΥΑΝΔΡΟΣ, επίσης όλο το καλοκαίρι ήταν κρεμασμένος στη βιτρίνα του Waikiki.

Δημιουργός του είναι Αγγλίδα Caroline Harper που είναι καλλιτεχνική διευθύντρια σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και τον ελεύθερό της  χρόνο μελετάει μία περιοχή και μετά να την ζωγραφίζει με όλες τις λεπτομέρειες της.

Στην Άνδρο έρχεται εδώ και δέκα χρόνια για διακοπές, μένει στο Κόρθι και βρήκε τον χρόνο και  έφτιαξε αυτόν τον ωραίο χάρτη της.

Δημιούργησε πρόσφατα έναν ιστότοπο, το carolineharper.com, για να δημοσιοποιεί και να εμπορεύεται όλους τους χάρτες που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα – York, Dartmoor, Welwyn Garden City, Hampstead & Highgate και Primrose Hill στο Λονδίνο και μέσα σε όλες τις περιοχές υπάρχει και η Άνδρος

.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio