Νέα

Η επικίνδυνη περίφραξη του εγκαταλελειμμένου γηπέδου Στραπουριών

  Ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη, τους φίλους και τους κατοίκους των τεσσάρων χωριών μας, ότι:
Με το Α.Π. 119/Φ1/13-9-2023 ΕΠΕΙΓΟΝ αίτημα που απέστειλε ο Σύλλογος προς το τοπικό συμβούλιο Λαμύρων και τη διοικούσα επιτροπή του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ με κοινοποίηση στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, ζητά την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών περίφραξης από το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Στραπουργιές το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο του παραπάνω Κληροδοτήματος, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας του σημείου.
Σημειωτέον ότι το εν λόγω γήπεδο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού Στραπουργιών, εφάπτεται του αμαξωτού δρόμου Στραπουργιών- Μαινήτων και είναι πολύ πιθανό με τις κακές καιρικές συνθήκες του επερχόμενου χειμώνα να προκληθεί σοβαρό ατύχημα σε διερχόμενο όχημα ή σε πεζό από την πτώση των ετοιμόρροπων σωλήνων περίφραξης και των λοιπών υλικών.
Σε δεύτερη φάση ο Σύλλογος ζητά την επισκευή του γηπέδου και τη διαμόρφωσή του σε έναν όμορφο χώρο άθλησης για τα παιδιά μα και για τους μεγάλους αφού ως γνωστό τα τέσσερα χωριά μας στερούνται πλατειών και τα παιδιά αναγκάζονται σήμερα να παίζουν μπάλα στους αμαξωτούς δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ασφάλεια και ακεραιότητα.
Μέχρι σήμερα ο Σύλλογος δεν έχει λάβει απάντηση στο αίτημά του από τους ιθύνοντες και λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του, αυτό θα κοινοποιηθεί και στο Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου.
Tο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου  Άνδρου “ο Άγιος Νικόλαος”

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio