Νέα

Ο Δημήτριος Κοκκίνης στα γυρίσματα της ταινίας “MARIA” για την Μαρία Κάλλας

  Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα τριήμερα πλωτά γυρίσματα στη θαλαμηγό του Ωνάση, M/Y “Christina O” της ταινίας “MARIA” με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie και θέμα την Μαρία Κάλλας.
Η “ΠΡΩΤΕΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΚΕ” με έδρα την Άνδρο, είχε αναλάβει τον συντονισμό των πλωτών μέσων και πλωτών σκηνών καθώς και την ασφάλεια των ηθοποιών, συντελεστών και του συνεργείου της παραγωγής στη θάλασσα υπό την διεύθυνση του Δημητρίου Κοκκίνη (Πλοιάρχου Ε.Ν.), της εξειδικευμένης ομάδας του και του πληρώματος του M/Y “Christina O”.
Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος πολλών κινηματογραφικών παραγωγών και φυσικά το θαλάσσιο περιβάλλον, η νησιωτικότητα και τα πλωτά μέσα είναι είναι σημαντικό μέρος των σκηνικών που προσφέρει.

η Αντζελίνα “Κάλλας” και ο Δημήτρης Κοκκίνης

Η καλλιέργεια και προώθηση της ναυτοσύνης, που είναι από τους βασικούς στόχους της “ΠΡΩΤΕΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΚΕ”, είναι το πιο βασικό στοιχείο για την διασφάλιση της ασφάλειας στη θάλασσα και την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού θαλάσσιου και νησιωτικού χώρου ως πεδίου κινηματογραφικών παραγωγών.
Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες πέραν της τουριστικής περιόδου με μια ορθή αναγεννητική στρατηγική.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio