Νέα

Λασκαρώ Στεφάνου: Με ανοιχτά μυαλά, ανοιχτές καρδιές και ανοιχτούς ορίζοντες, η Άνδρος αλλάζει σελίδα

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι πολίτες της Άνδρου έδειξαν ότι ζητούν μια δημοτική αρχή που να τους παρέχει περισσότερα, λειτουργώντας με συνέπεια, ενότητα και σοβαρότητα.
Είναι τιμή μου ότι με εμπιστεύθηκαν οι συμπατριώτες μου να βρεθώ στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Θεοδόση Σουσούδη, που είδε στο πρόσωπο μου ένα άτομο που μπορεί να συνεργαστεί και να προωθήσει το αναπτυξιακό πρόγραμμά του και να καταπολεμήσει σε βάθος τις παθογένειες του νησιού, συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη και την πρόοδο του.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου του συνδυασμού μας, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν την εμπειρία της πρώτης προεκλογικής μου περιόδου ξεχωριστή και κυρίως τους περισσότερους από 260 συμπολίτες μου, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντάς με δημοτική σύμβουλο Άνδρου.
Οι προσδοκίες είναι υψηλές, οι δυνατότητες μεγάλες και δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Ήρθε η ώρα με ανοιχτά μυαλά, ανοιχτές καρδιές και ανοιχτούς ορίζοντες, η Άνδρος να αλλάξει σελίδα και να κατακτήσει αυτά που της αξίζουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio