Νέα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Θεοδόση για την εκλογή του ως Δήμαρχος Άνδρου και να τον ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Ήταν ο πρώτος που πίστεψε στην επιτυχή έκβαση αυτής της προσπάθειας, δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα, μας παρακίνησε και κατάφερε να δώσει ένα αξιοπρεπή αγώνα με ευγένεια και ρεαλισμό.
Για τους καταπληκτικούς ανθρώπους που μοιραστήκαμε πολύ όμορφες και δυνατές στιγμές που θα μας δένουν για πάντα, δεν έχω λόγια, πραγματικά! Ακούσαμε τον κόσμο, ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις, σχεδιάσαμε το πρόγραμμά μας και βιώσαμε έντονα συναισθήματα. Σας έχω όλους μέσα στην καρδιά μου και μου λείπουν ήδη όλα όσα ζήσαμε. Καλή συνέχεια στο έργο μας!
Τι να πούμε όμως και για τις οικογένειές μας, για τις θυσίες που έκαναν, για τις αντοχές και την υπομονή που επέδειξαν. Τους αξίζει η πιο μεγάλη αγκαλιά!
Είναι υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω και όλους όσους συνεργάστηκα έως τώρα, για τις εμπειρίες αλλά και όσα αποκόμισα δίπλα τους.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους συνυποψηφίους της παράταξης «Μαζί για την Άνδρο», εκλεγμένους και μη, για τον αγώνα τους και την απόφασή τους να ασχοληθούν με τα κοινά για ένα καλύτερο αύριο του νησιού μας. Η ιδιότητα του ενεργού πολίτη απέναντι στην κοινότητά μας, είναι η πιο σημαντική.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους 459 συμπολίτες μου για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν! Σας είμαι πραγματικά ευγνώμων και η ελάχιστη δέσμευσή μου αυτή τη στιγμή είναι να διαχειριστώ με υπευθυνότητα την εντολή σας και να δουλέψω τίμια και με ακεραιότητα για το κοινό καλό του τόπου.
Δεν μπορώ ωστόσο να κρύψω την ιδιαίτερη συγκίνηση που αισθάνομαι για την τεράστια υποστήριξη και αγάπη που μου χάρισαν οι συγχωριανοί μου. Είναι οι άνθρωποι που μεγάλωσα μαζί τους, που με γνωρίζουν από παιδί, και σε κάθε δύσκολη στιγμή στο μέλλον, θα κρατώ ως φυλαχτό την πίστη τους στο πρόσωπό μου.
Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή και δημιουργική θητεία, να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας και να συμβάλλουμε όλοι για την πρόοδο και μια βιώσιμη ανάπτυξη της Άνδρου.
Σπύρος Τσαούσης
Δημοτικός Σύμβουλος
Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio