Νέα

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 8ης Οκτωβρίου 2023

Ανοίξτε το Φύλλο του Excel (ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) που φαίνεται παρακάτω. Αμέσως φαίνονται τα συνολικά αποτελέσματα.

Η Ενημέρωση γίνεται αυτόματα με την μετάβαση από την σελίδα ΣΥΝΟΛΟ στην σελίδα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και αντιστρόφως.

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 8/10/23

4 Σχόλια

  • Ο άτιμος ο δημοσκοπος φταίει. Αλλά επειδή όποιος θαρευεται, κ.λ.π. θα επαγρυπνούμε μέχρι την ανακήρυξη απο το Πρωτοδικείο. Εκτός εάν υπάρξει καθαρη αναγνώριση του αποτελέσματος, πράγμα που θα ανοίξει άλλους δρόμους και προοπτικές ομονοησης για το νησί, που τόσο το έχει ανάγκη. Μέχρι τότε καλημέρα και καληνύχτα.

  • Αγαπητέ και γνωστέ Βασίλη για τον γραπτό σου λόγο μην χαίρεσαι, διοτι τέτοια νίκη δεν πρέπει να θεωρείται νίκη έτσι όπως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Μισοί μισοί οι ψηφοφόροι με μόλις 27 ή 29 ψήφους διαφορά. Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους Ανδριώτες, είναι ο απίστευτος διχασμός του κόσμου και οι εκατέρωθεν ανταλλαγές φρασεολογίας που ούτε σε αρρένα δεν ακούγονται! Είναι κρίμα να γίνεται τόσος χαμός για την καρέκλα ορισμένων ατόμων, όπως του Δημάρχου και των αντιδημάρχων. Η πόλωση που υπήρξε, ήταν και παραμένει αδιανόητη με εκατέρωθεν πλευρές να γράφουν και να απαντούν η μια στα γραφόμεμα της άλλης. Κρίμα για την Ανδρο…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio