Νέα

«Σκωλήκων βρώμα και δυσωδία » του Βασίλη Πομόνη

                     «ΣΚΩΛΗΚΩΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ»

Ειρήνη πάσι φίλες και φίλοι. Θεός σχωρές το Γιαννούλη τον Καμπάνη. Και για όσα προσέφερε και για όσα είπε και για αυτά που προσέφερε με αυτά που έγραψε. Ο γνωστός σαϊτάρχης και το περιβάλλον των προστατευομένων του πόνεσαν πολύ με όσα αποκαλύψαμε όσον αφορά τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί και τις προθέσεις του ανερυθρίαστε εκδηλώνει σχετικώς με το μέλλον της πολιτικής ζωής στο νησί μας. Έτσι ξεχνώντας ότι από την εποχή που είχε αποκληθεί από τον συγχωρεμένο και καταγραφεί σαν «βρωμερό σκουλήκι» και είχε αποκαλυφθεί ο πραγματικός του ρόλος, έχει θαφτεί πλέον στη συνείδηση των Ανδριωτών τόσο βαθειά και κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, θεωρεί ότι και η δημιουργική αριθμητική την οποία επιχειρεί με τα νούμερα των συγκεντρώσεων,αρκεί για να διαμορφώσει   συνειδήσεις και εκλογικό κλίμα, υπέρ όχι του υποψηφίου Δημάρχου, αλλά του μπλοκ των συμβούλων που στηρίζει και προβάλει. Προσοχή φίλες και φίλοι.

Για το σαϊτάρχη που νομίζει ότι οι αναφορές που του κάνουμε από καιρού εις καιρόν, εν είδει μνημοσύνου, ισχύει το υπό των Αμερικανών λεγόμενο «Dead (από ηθικής απόψεως) man walking”. Όμως για όσους προβάλει υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούν κάποιοι συμπατριώτες και να νομίσουν ότι αυτοί πρέπει να προηγηθούν στη σειρά σταυροδοσίας. Μακριά από κάθε τέτοια επιλογή. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του σκουληκιού (κατά Καμπάνη). Οι εκλεκτοί σύμβουλοι όλων ημών και ανεξαρτήτως του Δημάρχου που θα επιλέξει ο καθένας κατά τη γιορτή της Δημοκρατίας, την οποία ο ως άνω «σκουλήκι» αποκληθείς και μηδέποτε απαντήσας, επιχειρεί να μετατρέψει σε εκδήλωση μίσους και αλληλοσπαραγμού, πρέπει να περάσουν από την κρισάρα του καθενός μας με κριτήριο το ότι «δεν είναι όλοι ίδιοι».

Σκεφτείτε ποιος απ’ αυτούς στο παρελθόν δούλεψε για την περιοχή σας, αν έκανε έργο, αν κοίταξε μόνο την τσέπη του και να βολέψει τους δικούς του, να πάρει εργολαβίες και να «κονομήσει» ή αν, όπως πράγματι συμβαίνει με κάποιους δυστυχώς λίγους, θυσίασε και το ατομικό του συμφέρον για χάρη του κοινού καλού. Υπάρχουν τέτοιοι και στους δύο συνδυασμούς. Επιλέξτε τους και σταυρώστε τους.

Ανεξαρτήτως Δημάρχου, επιλέξτε τουλάχιστον τους σωστούς και όχι τους κατευθυνόμενους. Για το Δήμαρχο το λάθος μπορεί να διορθωθεί αν οι σύμβουλοι που θα εκλεγούν έχουν την προσωπικότητα και το ανάστημα που απαιτείται για να προασπίσουν την κοινωνία και όχι να γίνουν τα δουλάκια του Δημάρχου.

Φίλες και φίλοι αύριο πρέπει να είναι μέρα συναδέλφωσης, γαλήνης, ηρεμίας και πλάκας που θα εκτονώσει το τεταμένο κλίμα που από αποκλειστική του υπευθυνότητα δημιούργησε το άλλο σαϊτ. Αγνοήστε το!!! Όπως το αγνοώ κι’ εγώ μέχρι την Κυριακή, γιατί πρέπει να μείνω στην Άνδρο για να ψηφίσω και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Για τα μετά να διευκρινήσω ότι:

α) σιγά μην κάνω μπούλινγκ στον ελάχιστο που εξελέγη με τις ψήφους εμού και της κόρης μου και έκανε τα θελήματα όποιου του πέταγε ένα κόκαλο. Την απόλυτη περιφρόνηση και για πάντα έχει τόσο από εμάς, όσο και από τα πλείστα των ατόμων που μετείχαν στο συνδυασμό (το Βασίλη τον Ξένο να ρωτήσει, το Γιάννη τον Μαργέτη.

β) Το νεαρό συνάδελφο, αυτός (ο σαϊτάρχης) τον εκθέτει με τον τρόπο που νομίζει (ο συνάδελφος) ότι προβάλλεται (υποτίθεται)

και γ) το γραφέν ότι του πούλησα φιλία θα το λέω όπου βρίσκομαι και επικρατεί μελαγχολία για να ευθυμεί η παρέα. Σχετικώς να διαβάσει τα τρία άρθρα μου με τα οποία εδώ και κάποια χρόνια τον στόλισα, όταν αποπειράθηκε να στραφεί κατά του θεσμού του Φεστιβάλ Άνδρου.

Τέλος σας έχω αυτό που θα σας φτιάχνει το κέφι για χρόνια: Επιστολή Μπάλλα προς το εν Άνδρω στις 6-7-2016. «κ. Μπασαντή, Κατά την προσφιλή τακτική σας συνεχίζετε την άθλια διαστρέβλωση των λεγομένων και των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είναι ότι δεν σας βοηθά η αγωνιώδης προσπάθειά σας να ασκήσετε στείρα και αδιέξοδη αντιπολιτευτική ρητορική προς τέρψιν προσωπικών, ιδιοτελών και κομματικών συμφερόντων, κ.λ.π. ακόμα χειρότερα».

Τι έγινε ρε μαγκάκια?? Ο ένας άφησε ανοιχτό το παράθυρο και στις εσχατιές της Άνδρου του πήρε το όποιο μυαλό και φιλότιμο είχε ο άερας και πάει και ο άλλος κατά τη διάρκεια κάποιας από τις κολοτούμπες έμεινε με πολύ εκτεθειμένα τα οπίσθια???

Αυτά και μεταξύ μας δεν το περίμενα ότι αυτές οι εκλογές θα είχαν τόσο σασπένς και απρόσμενη διασκέδαση!!! Να είμαστε καλά και προσέξτε ιδιαίτερα. Το ένα λάθος δεν έχει μεγάλες συνέπειες το άλλο δημιουργεί καθεστώς από το οποίο δύσκολα θα απαλαγείτε.

Βασίλης Πομόνης .

3 Σχόλια

  • εξαιρετικός ακριβής και σοφά καυστικός, όπως πάντα Κ. Πομόνη. Διαβάζω τα κείμενα σας με ενδιαφέρων.

  • Η ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΤΟΜΟΙΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΦΤΑΣΕ 2.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟ.Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΟΙΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΥ. ΣΜΑΡΑΓΔΑ-κυρια ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio