Νέα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη στροφή Μαντζαβελάκη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 18/9/2023, το πρωί μεταξύ ΙΧ και TAXI, έξω από το ξενοδοχείο “Παράδεισος” στην Χώρα.

Η οδηγός του ΤΑΧΙ μεταφέρθηκε με ανακοπή στο Κέντρο Υγείας Άνδρου όπου η προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής  ανάνηψης, δυστυχώς δεν απέδωσε για την 60χρονη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

3 Σχόλια

  • Ήταν θέμα χρόνου, δυστυχ΄ώς, να συμβεί δυστύχημα. Το οδόστρωμα είναι σε άθλια κατάσταση, η παλιά διαγράμμιση όπου δεν έχει σβηστεί αχνοφαίνεται, σήμανση δεν υπάρχει, πούλμαν σταματούν στην στροφή γιατί εκεί ακριβώς βολεύει τους πελάτες να επιβιβαστούν. Λίγα μέτρα πιο μέσα διπλοπαρκάρουν τα αυτοκίνητα και μπλοκάρει ο δρόμος και βέβαια στο Νειμποριό όποιος θέλει κυκλοφορεί ανάποδα στους μονόδρομους, γιατί έτσι γουστάρει. Για χώρους στάθμευσης δεν συζητάμε, είδος εν ανεπαρκεία

  • Το οδικό δίκτυο της Άνδρου είναι σε κακό χάλι. Λακκούβες που τσακίζουν τα ελαστικά των αυτ/των. Επίσης ο δρόμος Χώρα -Κόρθι είναι ακαθάριστος με τις ασπαρτιε΄ς και διάφορα άλλα φυτά να εξέχουν να έρχονται μέσα στον δρόμο με αποτέλεσμα ν αναγκάζεσαι να οδηγείς στο ΚΈΝΤΡΟ του δρόμου και να υπάρχει κίνδυνος να συγκρουστείς με αυτοκίνητο που έρχεται αντιθέτως.Δεν βλέπω ενδιαφέρον για καθαρισμό ο οποίος έπρεπε να είχε γίνει αρχές καλοκαιριού…….

  • Συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπών και τους οικείους της.

    Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για το οδικό δίκτυο του νησιού. Άθλιο, γεμάτο λακκούβες , ελλιπής σήμανση, επικίνδυνο, ασυντήρητο, σε μεγάλο μέρος του χωρίς διαγράμμιση και φορτωμένο με αδιαφορία από τους υπευθύνους για την συντήρηση και επισκευή του.
    Σε σύγκριση με τα μέρη που έχω επισκεφτεί εντός ευρωπαϊκής ένωσης και Ελλάδας, δεν έχω δει χειρότερο.
    Κυριολεκτικά το συγκεκριμένο σημείο ήταν θαύμα που δεν είχαμε κάποιο δυστύχημα, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Επίσης περιμένουμε να μάθουμε την αιτία της σύγκρουσης, τον 2 αυτοκινήτων, γιατί από τα πρώτα λεπτά, πολύ απλό, εύκολο και ανεύθυνο ακούγεται για καρδιακή ανακοπή….. και πάρα πολύ βολικό θα έλεγα για όσους δεν θέλουν να επωμιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
    Περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας – προανάκρισης, αν και είμαστε υποψιασμένοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio