Νέα

Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες: Το πρόστιμο έφτασε τις 400.000 ευρώ!

Το πρόστιμο έφτασε τις 400.000 ευρώ
Παραδέχτηκε με το γνωστό θράσος του ο κ. Λοτσάρης ότι η χωματερή στη Σταυροπέδα απέκτησε αδερφάκι, μια άλλη χωματερή πλάι στον κεντρικό δρόμο.
Η σημερινή κατάσταση και τα αντίστοιχα πρόστιμα, που έχουν επιβληθεί στον Δήμο Άνδρου, είναι πλέον δυσβάσταχτα φτάνοντας στις 400.000 ευρώ συνολικά, με υπαιτιότητα του ίδιου του Δημάρχου για την αδιαφορία που επιδεικνύει στις παρατηρήσεις της υπηρεσίας περιβάλλοντος και στην κακή συνεργασία με τις υπηρεσίες περί μη συμμόρφωσης και απάντησης των εγγράφων.
Χθες μάλιστα είχε το θράσος να βγάλει Δελτίο Τύπου ως Δήμος Άνδρου και όχι ως παράταξη, πανηγυρίζοντας για τη δημοπράτηση του ΧΥΤΥ και ταυτόχρονα επιτιθέμενος εμμονικά προς τον Θεοδόση Σουσούδη, απλά δημιουργώντας εντυπώσεις με τη γνωστή λάσπη που ρίχνει.
Ας έχει έστω μία φορά το θάρρος ο κ. Λοτσάρης να πάρει την ευθύνη των πράξεών του και του συνδυασμού του και να μην βάζει μπροστά τον Δήμο για να επιτελέσει τους σκοπούς του λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Μέσα όμως από αυτό το μακροσκελές Δελτίο Τύπου επιβεβαίωσε την ύπαρξη νέας παράνομης και αυθαίρετης χωματερής στα νταμάρια της Σταυροπεδας. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει και το νέο πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Δήμο για την πλημμελή συμμόρφωση του πάλι προς την προϊσταμένη υπηρεσία Περιβάλλοντος.
Ήδη τον Μάιο του 2023 επιβλήθηκε στον Δήμο πρόστιμο 238.164,3 ευρώ για μη συμμόρφωση στις συστάσεις της προϊστάμενης αρχής και ελλιπούς αιτιολογίας.
Αλλά και στα μέσα του περασμένου Αυγούστου επιβλήθηκε άλλο ένα πρόστιμο ύψους 148.500 ευρώ, καθώς η απόφαση κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη διάθεση των αποβλήτων και αναφέροντας παρόμοια αιτιολογία περί μη συμμόρφωσης.
Δυστυχώς για τον σημερινό δήμαρχο οι εκθέσεις αυτοψίας και τα πρακτικά της οικονομικής επιτροπής τον εκθέτουν, εκθέτοντας το νησί μας. Αλλά και η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει όλα τα υποτιθέμενα καλώς καμωμένα που παραθέτει, αφού μια αυτοψία ακόμα κι σήμερα στις χωματερές αναδεικνύει την παντελή ανοργανωσιά και τα ψεύδη τους.
Ο τελευταίος, λοιπόν, που δικαιούται να μιλάει και να μη κουνάει το δάχτυλο είναι ο κ. Λοτσάρης. Θα ήταν προτιμότερο να μιλούσε περισσότερο με τις υπηρεσίες ίσως έτσι ο δήμος μας να είχε γλιτώσει τα πρόστιμα που μας επιβλήθηκαν.
Συνεχίστε με οδηγό το ψέμα… συνεχίζουμε με οδηγό την αλήθεια!
Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες

2 Σχόλια

  • Όλα αυτά τα χρόνια με τα πρόστιμα που έχουνε πάρει θα
    είχαμε φτιάξει Δυο χωματερές
    Όλοι πολιτικοί Παίζουνε Πολιτικά παιχνίδια Για λογαριασμό τους και Ταράζουν το καζάνι συνέχεια
    Και χωρίζουν τους δημότες του νησιού σε διάφορα στρατόπεδα γιατί άλλο για την καρέκλα
    Ιδού τα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια τίποτα δεν έχει γίνει
    Και η ερώτηση είναι γιατί δεν θέλουν να φτιάξουν Αυτά τα έργα;
    οι κάποιοι δεν τους αφήνουν Για να μην προοδεύει το νησί μας για λογαριασμό τους

  • Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπάρχουν αυτές οι αποφάσεις με τα όσα διαπίστωσαν οι ελεγκτές! Κι εκεί καταρρίπτονται όλοι οι ισχυρισμοί του κυρίου Λοτσάρη

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio