Νέα

Έκθεση έργων της Ζήνας Λιναρδάκης στην Αδαμαντία

Η έκθεση της Ζήνας Λιναρδάκη εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 12.8.2023 στον χώρο Τέχνης και Μάθησης ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ στο Νειμποριό της Άνδρου και θα διαρκέσει μέχρι 25 Αυγούστου.

Η Ζήνα Λιναρδάκη γεννήθηκε στον Πειραιά και ξεκίνησε μαθήματα ζωγραφικής το 1979. Στη συνέχεια το έτος 1981, πήγε στο Παρίσι όπου σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών. Συνολικά έμεινε στην Γαλλία 8 χρόνια.

Εχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 75 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Έργα της βρίσκονται στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδας, Το Μουσείο Βορρέ, Το Μουσείο Κοτοπούλη, Το Ναυτικό Μουσείο της La Rochelle στη Γαλλία, Το Δημαρχείο Πειραιά, Το Ελληνικό Προξενείο της Washington στις ΗΠΑ, Το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά, Την Τράπεζα Πειραιώς, Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Την Νομαρχία Πειραιά, Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χίου, Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαρισας, Το Μουσείο Γ.Ι.Κατσιγρά, Το Λιμενικό Ταμείο Χίου, καθώς και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές Ελλήνων και ξένων φιλότεχνων.

Το 1992 φιλοτέχνησε το ημερολόγιο του Δήμου Πειραιά και το 1994 την αφίσα για το καρναβάλι του Πειραιά. Το 1996 φιλοτέχνησε τους καταλόγους του ξενοδοχείου Astir Palace και το 2000 το ημερολόγιο της ίδια ξενοδοχειακής μονάδας. Το 2001 φιλοτέχνησε δύο τεύχη του περιοδικού Αερόστατο του Υπουργείου Παιδείας και το 2004 το ημερολόγιο του Πειραιά με τα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio