Νέα

Εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού «ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΛΑΟΥΔΗΣ»

Εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού «ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΛΑΟΥΔΗΣ» με έδρα τον Όρμο Κορθίου και συγκεκριμένα το Συνεδριακό Κέντρο Δημάρχου Ιωάννη Γλυνού.
Ολοκληρώθηκε όλη η διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας μιας σημαντικής υποδομής για τα νέα ζευγάρια της ευρύτερης περιοχής Κορθίου και φυσικά για τους μικρούς μας φίλους, τα βρέφη και τα παιδιά, τα οποία θα βρίσκονται σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον, τις ώρες που οι γονείς δεν θα μπορούν να είναι κοντά τους. Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης, ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Λαούδη, η οποία αγκάλιασε και χρηματοδότησε το όλο εγχείρημα, αποδεικνύοντας εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την αγάπη της για το νησί μας · ευχαριστεί, επίσης, όλους όσους δούλεψαν για να φτάσουμε ως εδώ.
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός αποτελείται από 2 τμήματα και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί έως 6 βρέφη και 15 νήπια.
Συνεχίζουμε με έργα υποδομής και δράσεις, που αλλάζουν την εικόνα του νησιού μας και συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας.​
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio