Νέα

Ρεσιτάλ μικρών βιρτουόζων από το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής Άνδρου

Τις επιδόσεις τους στα μουσικά όργανα που μαθαίνουν  στο Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής έδειξαν τα παιδιά την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 στην γεμάτη από γονείς και φίλους  αυλή του Δημοτικού Θεάτρου.

Η σχολή που διευθύνει ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου, λειτουργεί από τον Σεμπτέμβριο του 2021 στο κτίριο Κρεμέζη του Ιδρύματος Μωραΐτη Άνδρου, δίπλα στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη και τα μαθήματα είναι δωρεάν για τα παιδιά.

Πολλοί περήφανοι για το αποτέλεσμα των παιδιών ήταν  οι δάσκαλοι τους ,  Νίκος Μήλας στο βιολί, Χριστίνα Κουκή στο σαντούρι και ο Παναγιώτης Σταθάκης στο λαούτο

ο κ. Νίκος Μήλας, η κ. Ρένα Σακελάρη, ο κ. Κωνσταντίνος Πολέμης.

Παρών και ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μωραΐτη κ. Κωνσταντίνος Πολέμης που μαζί με τα συγχαρητήρια στους δασκάλους και στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών , κ. Ρένα Σακελάρη, μετέφερε την  πρόθεση του Ιδρύματος Μωραΐτη για συνεχή στήριξη της λειτουργίας της σχολής.

 

ο πιο μικρός ο μαθητής!

Αξέχαστο και συγκινητικό πολύ, το τέλος της παράστασης, όπου  μαθητές και δάσκαλοι  έπαιξαν και τραγούδησαν όλοι μαζί ωραίους σκοπούς και τραγούδια.

Από του χρόνου πρέπει να υπάρχει στο Φεστιβάλ και μία παράσταση αυτών των παραδοσιακών οργανοπαιχτών για το κοινό!

οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών στα κεράσματα!

 

σε βίντεο  VangLouk η εκδήλωση τον χειμώνα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio