Νέα

Το 23ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του “Χορεύανδρος”

Άλλο ένα πλούσιο  μουσικοχορευτικό θέαμα, προσέφερε ο  Σύλλογος Γυναικών Άνδρου, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στις 8.30 μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου με χορηγό τον Δήμο Άνδρου και τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ήταν το 23 ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και φιλοξενούμενοι ήταν το Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου, ο Σύλλογος δράσεων κ πολιτισμού “Η Χαλάστρα” Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης “Αγιος Γεώργιος” που αφού παρέλασαν τραγουδώντας στολισμένοι με τις τοπικές τους φορεσιές στην Αγορά της Χώρας,  παρουσίασαν στο Ανοικτό θέατρο ένα μικρό δείγμα από την  πολιτιστική τους παράδοση.
Μαζί τους και ο οικοδεσπότης,  το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου “Χορεύανδρος” με το Νηπιακό, το Παιδικό και το τμήμα ενηλίκων που έχουν δάσκαλο τον Χάρη Μπακόπουλο. Στους ανδριώτικους χορούς  του τέλους συμμετείχε το Ανδριώτικο τακίμι, Γιώργος Κατσίκης, Γιώργος Ρέρρας και ο Σταύρος Λαρίος , μαζί τους και ο Νίκος Μανδαράκας  με την τσαμπούνα του.

Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου

  

Νηπιακό τμήμα του ΧΟΡΕΥΑΝΔΡΟΣ

Νηπιακό και παιδικό τμήμα Χορεύανδρος

Τμήμα ενηλίκων Χορεύανδρος

Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου

Σύλλογος δράσεων κ πολιτισμού “Η Χαλάστρα”

Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης “Αγιος Γεώργιος”

 

Ανδριώτικο τακίμι: Γιώργος Κατσίκης, Γιώργος Ρέρρας και ο Σταύρος Λαρίος

Ανταλαγή δώρων

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio