Νέα

Daily Telegraph και Guardian προτείνουν Άνδρο για διακοπές το 2023!

Την τιμητική της έχει η Άνδρος στις προτάσεις των διεθνών ΜΜΕ για διακοπές το 2023 https://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/best-secret-mediterranean-islands/ . Σύμφωνα με το νέο κατάλογο της Daily Telegraph, «είναι πολύ σπάνιο στην εποχή μας να ανακαλύπτουμε νέους παραδείσους που παραμένουν ανεξερεύνητοι. Στην εποχή του υπερτουρισμού, το ζητούμενο είναι να “ξεθάβει” κανείς κρυμμένα πετράδια που θα τον ανταμείψουν με άγριες και πανέμορφες ακτές και παρθένα ψαροχώρια όπου η ζωή κυλάει αργά και ξέγνοιαστα». Η Ανδρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 «μυστικούς» προορισμούς της Μεσογείου που προτείνει η Βρετανική εφημερίδα τονίζοντας πως «οι Έλληνες πλοιοκτήτες που έχτισαν τα αρχοντικά τους στην Άνδρο στις αρχές του 20οού αιώνα ευλόγησαν αυτό το στολίδι των Κυκλάδων με ευημερία και αρχοντιά.  Σε αντίθεση με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η γοητεία της Άνδρου είναι πιο ήρεμη και γαλήνια και θυμίζει τις αγνές και αυθεντικές  εποχές του τουρισμού».

Στο ίδιο μήκος «κύματος» εκπέμπει και ο Guardian https://www.theguardian.com/travel/2023/apr/14/readers-favourite-places-greece-off-the-beaten-track. Το αναγνωστικό κοινό του διεθνούς μέσου επέλεξε την Άνδρο ως ένα από τα  ιδιαίτερα μέρη της Ελλάδας που προσφέρουν εμπειρίες εκτός της πεπατημένης. Η βόλτα στη γραφική Χώρα, η εξερεύνηση στο οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο του νησιού, οι ανέγγιχτες παραλίες, οι τέχνες, τα μουσεία και τα όμορφα μαγαζιά δίνουν στον προορισμό ένα ξεχωριστό «χρώμα».

Σημειώνεται πως σε όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς έχουν υλοποιήσει σειρά  στοχευμένων δράσεων αναδεικνύοντας διαφορετικές εμπειρίες και εναλλακτικές δραστηριότητες σε απόσταση δύο ωρών από την Αθήνα. Δημοσιογραφικά ταξίδια, συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού και διαρκείς ενημερώσεις δημοσιογράφων, bloggers και φορέων έχουν οδηγήσει σε ευρεία προβολή του προορισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

1 Comment

  • Πολύ ωραία όλα αυτά και αυτή η διεθνής διαφήμιση….αλλά αυτοί οι τουρίστες αν έρθουν στην άνδρο και δουν αυτά τα χάλια στους δρόμους και στα γύρω στενά με τα σκουπίδια, τις ακαθαρσίες των συμπαθών κατά τα άλλα τετραποδων τα διάφορα ζοηφια και άλλα τινά που περπατούν γύρω γύρω, τα χάλια στην παλιά πόλη της χώρας που έπρεπε να την είχε ο εκάστοτε Δήμος ως κόρη οφθαλμού, τα χάλια στο παραπορτι και αλλού σε άλλα μέρη του όμορφου νησιού μας που είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε όμορφο και όχι να το βρωμίζουμε και να το καταστρέφουμε…αν λοιπόν δουν όλοι αυτοί αυτά τα πράγματα πιστεύει κανείς ότι θα μας ξαναγράψουν με θετικό τρόπο σε αυτά τα σαιτ;;; ερώτηση κρίσεως που χρήζει άμεσης και επί του πρακτέου απάντησης πρώτα από τους υπεύθυνους και μετά από όλους εμάς τους πολίτες!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio