Νέα

Δήμαρχος Άνδρου: “Αμετανόητος και μόνος ο Θ. Σουσούδης.”

 

Συνεχίζει να προσπαθεί να μπλοκάρει την πληρωμή των προμηθευτών της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ ο Θ. Σουσούδης.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Ιουνίου 2023 μόνο αυτός ψήφισε παρόν στην επικαιροποιήση των οφειλών της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ προς τους προμηθευτές της.

Δεν τον ακολούθησαν ούτε οι δημοτικοί του σύμβουλοι Α. Αντώνογλου, Γ. Τρανάκος, Α. Τσατσομοίρου και Δ. Θεοδωράκης,  οι οποίοι προφανώς βλέποντας το αδιέξοδο των θέσεων του Θ. Σουσούδη ψήφισαν υπέρ της εισηγήσεως των Δημάρχου και Προέδρου του Δ. Σ.

Να σημειωθεί ότι, η σχετική απόφαση απαιτεί τουλάχιστον 11 ψήφους, που σημαίνει ότι, εάν δεν ψήφιζαν οι σύμβουλοί του και ακολουθούσαν τον Θ. Σουσούδη, οι προμηθευτές της εταιρείας θα κινδύνευαν για μια ακόμα φορά να χάσουν τα χρήματά τους.

Δυστυχώς, ο Θ. Σουσούδης αφού:

-Διέλυσε την εταιρεία χωρίς να κάνει καμία πρόβλεψη για την πληρωμή των υποχρεώσεων της εταιρείας.

-Δεν έκανε τίποτα ως Δήμαρχος για τους προμηθευτές της εταιρείας  μέχρι το 2019.

-Συνέχισε  έως και την άνοιξη του 2022 που μαζί με τον Γ.Καπάκη είχαν την πλειοψηφία στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας να αδρανούν πλήρως και να μην κάνουν τίποτα για την πληρωμή των προμηθευτών.

-Το μόνο που έκανε από κει και πέρα είναι συνεχείς καταγγελίες, δημοτικά συμβούλια χωρίς την παρουσία του Δημάρχου, ενέργειες που καμιά δεν κρίθηκε ως νόμιμη από τα αρμόδια όργανα

Συνεχίζει ακόμα και σήμερα , αδιαφορώντας για τους προμηθευτές της εταιρείας να κάνει τραγικά μόνος αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Δυστυχώς για εκείνον οι πολίτες βλέπουν και κατανοούν το αδιέξοδο των θέσεων και των ενεργειών του. Η  παλαιοκομματική του αντιπολίτευση καταδικάζεται συνεχώς από τους πολίτες. Τον αφήνουμε στην κρίση των Ανδριωτών.

Εμείς θα προσπαθήσουμε, παρ’ όλες τις τρικλοποδιές, να αγωνιζόμαστε, μεταξύ τόσων άλλων θεμάτων, οι προμηθευτές της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τα οποία έχουν στην πλειοψηφία τους και τελεσίδικες υπέρ τους δικαστικές αποφάσεις.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5 Σχόλια

  • Αφού ο κύριος Λοτσάρης ως έπαρχος έσκαψε βαθιά βαθιά τον κακό της Αναπτυξιακής προκαλώντας την οριστική οικονομική καταστροφή της, την θυμήθηκε ως Δήμαρχος κι έκλαψε πάνω από το πτώμα της. Το πλέον ανήθικο της ιστορίας αυτής είναι η εργαλειοποίηση του αγώνα των συμπολιτών μας να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάει η Αναπτυξιακή, η υποκριτική συμπαράσταση (πόσο μάλλον τώρα που έρχονται εκλογές), πάντα για δικό του όφελος. Αν θυμηθούμε όμως την φαρμακερή ανακοίνωση προ διετίας του αείμνηστου, πλέον, συμπολίτη μας, περιέχει όλες τις πληροφορίες για το “ανάστημα” του.

  • Εντάξει πια νισάφι με τα…επιχειρήματα του σχολιαστή που σπεύδει πάντα να βγάλει τον αγαπημένο του λάδι. Ότι και να γίνει πάντα φταίει ο Λοτσάρης είτε ως δήμαρχος είτε ως έπαρχος και ποτέ ο Σουσούδης του! Ακόμα κι όταν διοικούσε ο Σουσούδης, έφταιγε ο έπαρχος τότε! Μα ποιος τη χάφτει πια αυτή την καραμέλα; Ούτε τα προσχήματα πια 😂

  • Τσούζει η αλήθεια για την καταστροφική για την Άνδρο τακτική του κυρίου Λοτσάρη, σε όποια καρέκλα κι αν, ατυχώς, στρογγυλοκάθισε. Τσούζει ακόμα το ότι δεν αφήνουμε τον ίδιο και τα κιτρινοπράσινα παπαγαλάκια του να φλομώνουν τους Ανδριώτες στα ψέματα ή να τους πείσουν ότι τα πράγματα συνέβησαν διαφορετικά από ότι θυμούνται. Κεντρικός κακός πρωταγωνιστής για την Άνδρο είναι ο κύριος Λοτσάρης κι όταν μιλάει να ξέρει ότι υπάρχει και θα υπάρχει αντίλογος….για να τον επαναφέρει από την κοσμάρα του στην πραγματικότητα!

  • 12:27 Άσε ρε Τεό και δεν πείθεις πια παρά μόνο την αυλή σου… 😉

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio