Νέα

Η παραλία της Βόρης εμπνέει και ανοίγει την όρεξη για καλό ελληνικό φαγητό στο Λονδίνο

Ένα νέο εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, χωρίς μαίανδρους και τσαρούχια  για ντεκόρ,  άνοιξε φέτος στο Λονδίνο και σύμφωνα με την επιθυμία των δημιουργών του είναι να  λειτουργεί ως πρεσβευτής του ελληνικού φαγητού και του πολιτισμού, αναδεικνύοντας την ουσία και την ομορφιά μιας από τις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο.

“We view ourselves as ambassadors of Greek hospitality, food and wine,” says Markos. “I’m excited to showcase the essence of rustic Greek cuisine and the spirit of Andros.”

Το όνομά του είναι Vori Greek Kitchen  και ο ιδιοκτήτης του, Markos Tsimikalis, δεν είναι Ανδριώτης, απλά από μικρός παραθέριζε στην Άνδρο και η αγαπημένη του παραλία είναι η Βόρη γι΄αυτό και έδωσε αυτό το όνομα στο μαγαζί του. Ήδη οι Ανδριώτες του Λονδίνου μιλούν για το καλύτερο στο είδος του και η βαθμολογία του Vori Greek Kitchen στα ειδικά  γαστρονομικά σάιτ συνεχώς ανεβαίνει.

https://www.instagram.com/vorilondon/

Βίντεο γνωριμίας :

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio