Νέα

‘Ενα ατυχές γεγονός η αποκόλληση σοβάδων από την οροφή του εργαστηρίου στο Μουστάκειο Σχολείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                          Άνδρος 07-04-2023

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

Ταχ. Λ/νση: Χώρα Άνδρου 84500 Πληροφορίες: Μπληζιώτου Ουρανία Τηλέφωνο-FΑΧ :22820-23693

E-mail: mail@1 epaI-androu.kyk.sch.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το καλοκαίρι του 2022, το Μουστάκειο Κληροδότημα είχε πλή­ρως ανακαινίσει και εξοπλίσει τον πάνω όροφο, όπου στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο Πίσω Μεριάς το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο Σχολείο.

Τότε ο Πρόεδρος του Κληροδοτήματος κ. I. Αντωνέλλος είχε στείλει τους εργά­τες να ελέγξουν και να επισκευάσουν την οροφή και τους τοίχους του Εργαστη­ρίου Κομμωτικής και στη συνέχεια βάφτηκαν.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αδιαφορία το Μουστάκειο. Απεναντίας η διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος έχει ενισχύσει και συνεχίζει  να  ενισχύει  το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σχολείου μας στο ΚΟΡΘΙ, που στεγάζεται στο Μουστάκειο Σχολείο με την παροχή εξοπλισμού στα Εργαστήρια Μηχανολογίας και Κομμωτικής, καθώς και την παροχή αναλωσίμων υλικών στο Γραφείο καθηγητών, Η/Υ, πολυμηχανήματος φωτοτυπικού – εκτυπωτή κ.α.

Πολλές φορές έχουμε εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας για την Προ­σφορά του  στο Σχολείο  μας  που  φανερώνει όχι  μόνο την  ευαισθησία του αλλά και το   αμέριστο  ενδιαφέρον του για τη μαθητιώσα νεολαία.

Πράγματι ήταν ένα ατυχές γεγονός η αποκόλληση σοβάδων από την οροφή του  εργαστηρίου  Κομμωτικής του  Παραρτήματος του ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ, που   ίσως προκλήθηκε από το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή το προηγούμενο απόγευμα και σίγουρα τότε έγινε .

Τέ­τοια περιστατικά συμβαίνουν. Δόξα τω Θεώ  που  δεν ήταν μαθητές  και  καθηγητές σε  εκείνο  το  χώρο  την ώρα που έγινε.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους θα ανακαινισθούν πλήρως και όλες οι αίθουσες του κάτω ορόφου που στεγάζεται το Παράρτημα του  Σχολείου μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ να γίνει ευκαιρία αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

3 Σχόλια

  • Κάνετε υπομονή, λοιπόν, να λήξει το σχολικό έτος, καμμία δέηση να μην πέσουν σοβάδες στα κεφάλια των παιδιών κι όλα καλά καμωμένα. Προς Θεού μην κακοκαρδίσουμε κανέναν υπεύθυνο ή λιγότερο υπεύθυνο!

  • Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει όταν βγάζουμε ανακοινώσεις που σχετίζονται με την σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Εδώ έχουμε ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι αν έγινε συντήρηση δεν έγινε σωστά. Τα λοιπά πολιτικάντικου περιεχομένου λιβανίσματα και ΘΑ δεν αφορούν κανέναν από την ανδριώτικη κοινωνία και μόνο έκπληξη και θυμό προκαλούν.

  • ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΒΑΝΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑΒΑΝΙ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio