Νέα

Η λευκή νύχτα της Χώρας 2022

Με τους 4 μεγάλους προβολείς του Γαυρίου, βαλμένοι χαμηλωμένοι να ζεσταίνουν την κρύα πλατεία του Γηροκομείου και με καμιά 10αριά φωτορυθμικές – κουμτέλ να ζωηρεύουν χρωματικά την Αγορά της Χώρας,

το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου  2022, η Χώρα της Άνδρου γιόρτασε τα Χριστούγεννα, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Επίσημες προσωπικότητες δεν είχαν προσκληθεί, ο Δήμαρχος  ευχήθηκε Καλές Γιορτές και  χρόνια πολλά, και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιαννίσης ευχαρίστησε για το οπτικό αποτέλεσμα τον ηλεκτρολόγο του Δήμου, τον Παναγιώτη Ποδηματά  της Audiovisual για την μεγάλη χορηγία του, τον Χρήστο Μπαλόγιαννη του Explore Andros , την Χαρίκλεια και την Μαρία των Σκαλακίων για την φιλοξενία των φωτιστών.

Ακολούθησε το πρόγραμμα  με την παράσταση του we dance της Βαρβάρας Σπανού, την παρέλαση της Φιλαρμονικής   και μετά  της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου με τα κάλαντα και τέλος η ομάδα “Χορεύανδρος” του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου.

Οι Χωραΐτες γενικώς δεν βγαίνουν και στο άναμμα του δένδρου δεν ήρθαν νωρίς, μετά τις οκτώ η ώρα όμως στην Αγορά έγινε το αδιαχώρητο, τα ανοικτά μαγαζιά γέμισαν, πολλά ήταν και τα κεράσματα  των επαγγελματιών και των συλλόγων.

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Σχόλια

  • Καλημερα σας,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.Αξιολογη προσπαθεια αλλα μου εκανε εντυπωση η ελλειψη φατνης. Τα Χριστουγεννα ειναι η Γεννηση του Χριστου.

  • Ευχαριστούμε Την κινηματογραφική λέσχη άνδρου που μας φέρνει κοντά μας όλα τα ωραία Χριστουγεννιάτικα happening
    Πολλά συγχαρητήρια Στους διοργανωτές στους μαγαζάτορες και σε όσους πήραν μέρος σε αυτό το ωραίο χριστουγεννιάτικο πάρτυ
    Ευχόμεθα σε όλους καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio