Νέα

Ένα χαρμόσυνο γεγονός για την Άνδρο μας…

Με άπειρη χαρά αλλά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι η Άνδρος μας, απέκτησε το δικό της Λιμενικό Ταμείο και με το τρόπο αυτό δικαιωθήκαμε για όλες τις προσπάθειές μας για το ανεξάρτητο Λιμανικό Ταμείο  Άνδρου.

2015

Ο σχεδιασμός και όλη η προσπάθεια ξεκίνησε αμέσως, από την αρχή της θητείας μας το 2014. Μέχρι το 2018 έγιναν τρία δημοτικά συμβούλια, του δήμου Άνδρου με ομόφωνες θετικές αποφάσεις. Καταφέραμε και πήραμε θετική απόφαση για ανεξάρτητο ταμείο από το δήμο Τήνου το 2018. Θετική απόφαση και από το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου το 2018.

Ολοκληρώσαμε την μελέτη σκοπιμότητος και βιωσιμότητος του ανεξάρτητου Λιμενικού Ταμείου και τις καταθέσαμε το 2018.

Το 2019 μπήκαν οι πρώτες υπογραφές από τους υπουργούς Ναυτιλίας και Εσωτερικών. Λόγω όμως των βουλευτικών εκλογών τον Ιούλιο του 2019, δεν προχώρησαν οι τελικές υπογραφές των τότε υπουργών για να γίνει το προεδρικό διάταγμα. Επιτέλους τρία χρόνια μετά οι προσπάθειες μας δικαιώθηκαν μπήκαν οι τελικές υπογραφές και ένα έτοιμο έργο ολοκληρώθηκε. Ελπίζουμε να οργανωθεί σωστά το ΛΤ Άνδρου, από τη διοίκηση Λοτσάρη, να γίνει σωστή διαχείριση και τα χρήματα που αναλογούν στην Άνδρο, περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, να πιάσουν τόπο και όχι να σκορπιστούν σε απευθείας αναθέσεις και κακοτεχνίες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, που αν και ο δήμος προχώρησε καθυστερημένα τις έτοιμες διαδικασίες, εν τούτοις έδωσε το πράσινο φως για το ανεξάρτητο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio