Νέα

Το Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου για τις στειρώσεις στ’ αδέσποτα ζώα της Άνδρου ευχαριστεί…

Το Σάββατο 16/4 και την Κυριακή 17/4/2022, πραγματοποιήθηκαν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα της Άνδρου. Ο κτηνίατρος κύριος Δημήτρης Τράκας, από την Αθήνα, μαζί με την κτηνίατρο κυρία Σμαράγδα Βελούδου, στείρωσαν 48 γάτες και 4 σκυλιά. Οι στειρώσεις έγιναν στο κτηνιατρείο της κα. Βελούδου.
Ευχαριστούμε και τους δύο για την βοήθεια που προσέφεραν στην Άνδρο, που έχει ως αποτέλεσμα τον έλεγχο και τον περιορισμό των αδέσποτων.
Ο κύριος Τράκας είναι η τρίτη φορά που έρχεται στην Άνδρο και συνολικά έχει στειρώσει περίπου 300 γάτες και 10 σκυλιά.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εθελόντρια και αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου, κα. Alexandra Sandy Britton, η οποία κάλυψε τη δαπάνη για τις στειρώσεις, τα φάρμακα όπως αντιβιοτικά και αναισθησίας. Ήταν το αρκετά μεγάλο ποσό των 1400 ευρώ, που κάλυψε με δωρεές εθελοντών κυρίως από την Αγγλία, τους οποίους ευχαριστούμε επίσης, και είχε ζητήσει με αναρτησή της, ειδικά για τις στειρώσεις στο νησί μας.
Ευχαριστούμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries, που κάλυψε τα εισιτήρια του κτηνιάτρου.
Ευχαριστούμε επίσης και τη Λουίζα Διαπούλη που φιλοξένησε στο Camara homes τον κύριο Τράκα.

1 Comment

  • Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθούν οι στειρώσεις, για να πάψουμε να βλέπουμε άρρωστα μικρά γατουλίνια να τριγυρνούν ανήμπορα……..

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio