Νέα

Μια παντόφλα στο λιμάνι της Χώρας

Με τη γνωστή παντόφλα, που ξεφορτώνει ανεμογεννήτριες κάτω στο Στενό για το Φραγκάκι, αραγμένη λόγω της  γερής σοροκάδας μέσα στο λιμάνι της Χώρας ξυπνήσαμε τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, όχι ότι ανησύχησε κανείς για το τι φορτίο έφερε, δεν ασχολούμαστε με αυτά, άσε που θα μας είχαν φτιάξει  έναν πολύ καλό δρόμο για τα ψηλά, πάντως μια ζωή πρέπει να  κοιμόμαστε ήσυχοι και να είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ένα σίγουρο καταφύγιο όχι μόνο για βάρκες αλλά και για παντόφλες.

7 Σχόλια

  • Αυτή η «έρμη» παντόφλα, πού γυρνάει τόσες μέρες;; Πάει στο Στενό, φεύγει και πάει να κρυφτεί στα Υστέρνια στην Τήνο. Ξαναγυρνάει στο Στενό, ξαναφεύγει και πάει στη Χώρα. Μα τι στο καλό συμβαίνει;; Βρε μήπως εκείνες οι περίφημες οι ´οτοστράτες´ των 15μ. Φάρδος που διαφήμιζε ο κιτρινιάρης βουλιάξανε;;;;
    Βλέπετε 80 τν. νταλίκα που να τα καταφέρει να ανεβεί σ´ αυτόν τον δρόμο που με την πρώτη βροχούλα ….. βούλιαξε!!!!
    Εεεεε λοιπόν τι να σου κάνει αυτή η ´έρμη ´ παντόφλα , γύρναγε σαν την άδικη κατάρα!!!

  • ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ……ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ…..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ….
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΖΩΑ ΤΡΕΞΑΝΕ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…..ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ Ε? ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ? ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΘΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ……ΡΕ ΞΑΦΝΗΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ? ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΣΑΝ!! Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΩΣ???? ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑ!

  • ΑΚΟΥ ΒΟΥΡΛΟ……..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΩΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΑ ΒΛΗΜΑ…….ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΩΣΗ ΣΟΥ…..ΚΑΛΟ ΣΦΡΑΓΥΣΜΑ

  • Άκου ”’Αντώνη”το βλήμα που αποκαλείς τον άλλον έχει την ιδιότητα να τρέχει πολύυυυυυ γρήγορα το βούρλο φυτρώνει σε λασπώδες έδαφος ,σε έλη, ασάλευτο κατάλαβες;;;πάντως δεν φυτρώνει το βούρλο δίπλα στις Α/Γ…….κατάλαβες;;;; χα χα χα

  • ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΗΜΑ …ΒΟΥΡΛΟ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΟΚ Ως ΕΔΩ? ΓΡΑΦΩ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΒΟΥΡΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ…..ΟΚ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙς ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΟ? ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ..?
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio