Νέα

Ο Ben Fogle στην Άρνη για την Sandy

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 ήταν η τελευταία ημέρα των μιας εβδομάδας γυρισμάτων του κινηματογραφικού συνεργείου με τον διάσημο Άγγλο παρουσιαστή Ben Fogle στην Άρνη, για την εκπομπή  του BBC Earth  Where the Wild Men Are που σε κάθε εκπομπή παρουσιάζει κάποιον που εγκαταλείπει τα εγκόσμιά του για να εγκατασταθεί σε κάποιο απομονωμένο μέρος στη γη και ν΄ασχοληθεί με κάτι που αγαπά πολύ.

Στην περίπτωση της Άνδρου η εκπομπή θα παρουσιάσει την Αγγλίδα Sandy Britton που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα  στο κτήμα της Magic Mountain στην Άρνη φροντίζοντας σκύλους και γαϊδουράκια.

Έτσι αυτή την εβδομάδα ένιωσε κάπως άβολα στο σπίτι της με τα 34 σκυλιά της, τα 8 γαϊδουράκια, τους εθελοντές που έρχονται από το εξωτερικό και μένουν στο κτήμα για να φροντίζουν τα ζώα και το 8μελές κινηματογραφικό συνεργείο.

Οι παραγωγοί της εκπομπής βρήκαν την Sandy από τον ιστότοπο workaway που βάζει τις αγγελίες για να βρίσκει εθελοντές για την φροντίδα των ζώων

Η εκπομπή θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο στο BBC earth που μεταδίδεται και στην Ελλάδα από την COSMOTE.

Θα βγει σε λίγες μέρες και βίντεο από την Άρνη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio