Νέα

“Στον αέρα” κινδυνεύει να μείνει το Andros Trail Race

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένας από τoυς πλέον επιτυχημένους αγώνες βουνού που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες κινδυνεύει με ματαίωση.

Το  Andros Trail Race που κάθε χρόνο εντυπωσίαζε όσους συμμετείχαν για την αρμονική συνεργασία της οργανωτικής ομάδας, του Δήμου Άνδρου, των πολιτιστικών Συλλόγων και των χορηγών βρίσκεται στα πρόθυρα της ματαίωσης εξαιτίας της έλλειψης οικονομικής στήριξης και γενικότερου ενδιαφέροντος.

 

Το νησί με τα περισσότερα χιλιόμετρα αξιοποιημένων και πιστοποιημένων παραδοσιακών μονοπατιών θα στερηθεί τον αγώνα που διεξάγεται σ΄ αυτά .

 

Στα τέσσερα χρόνια της ύπαρξής του άντεξε σε πολλές δυσκολίες και προβλήματα, σε απαγορευτικά, μποφόρ και βροχές και νικήθηκε μόνο από το Covid 19 που ανέβαλε την διοργάνωση του 2020.

Το Andros Trail Race έχει δημιουργήσει φανατικούς φίλους και υποστηριχτές που με την συμμετοχή τους απολαμβάνουν την μοναδική ομορφιά του νησιού, την Μονή Παναχράντου, τις βρύσες, τα τοξοτά γεφύρια, τα νερά, τους νερόμυλους, τα επιμελημένα μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση και βέβαια την απίστευτη συμπαράσταση των εθελοντών.

Υπάρχουν νομίζω τα χρονικά περιθώρια για να στηριχθεί το Andros Trail Race και όσοι  πασχίζουν γι΄αυτό γιατί η ενδεχόμενη ματαίωσή του θα είναι σοβαρό πλήγμα για την φήμη του αλλά και γενικότερα την Άνδρο.

του Αντώνη Σολάρη, συντάκτη στο cyclades24sports.gr

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio