Νέα

Ο επίλογος του 4ου Andros Tennis Open στο Bibiana Club

Τη Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, τελευταία μέρα του 4ου Andros tennis open στο Bibiana Club και μετά τους   δύο πολύ γερούς  τελικούς αγώνες στους οποίους αναδείχτηκαν νικητές στον μεν αγώνα των νέων ανδρών  ο Ίωνας Καμπάνης, στον δε ανδρών ο Σταμάτης Βρετός, ακολούθησε η απονομή των επάθλων. Στην ομιλία του  ο κ Γιαννούλης Καμπάνης ευχαρίστησε πρώτα τα παιδιά του Φαίδρα και Ίωνα  που του δίνουν την έμπνευση και τη δύναμη   να ασχολείται με  το τένις και να προσπαθεί να το εδραιώσει στην Άνδρο,  και μετά   όλους όσους τον βοηθούν στο όραμά του αυτό ,  όσους συμμετείχαν στο φετινό  και τέλος έδωσε ραντεβού  του χρόνου και για  το 5ο τουρνουά. (σε ξεχωριστή ανάρτηση όλη η ομιλία του)

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών και των βραβεύσεων ακολούθησε δείπνο με προσφορά πλούσιου φαγητού και μουσικής.

 

Φέτος ο καπετάν Γιαννούλης Καμπάνης  εμπιστεύτηκε στο Cyclades24.gr και στο Cyclades24sports.gr την προβολή, την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση των τελικών και την φωτογράφιση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio