Νέα

Ψηφίσματα για τη Δέσποινα Λαμπριάδου

Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Χώρας

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της εξαιρετικής εκπαιδευτικού και συναδέλφου Δέσποινας Λαμπριάδου, Διευθύντριας του 6 θέσιου Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς και επί πολλά χρόνια εκπαιδευτικού του σχολείου μας, συνήλθαμε εκτάκτως σε συνεδρίαση, σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου και αποφασίσαμε ομόφωνα:

1, Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και ειδικά στην αδελφή της και συνάδελφο Ελένη Λαμπριάδη, καλή παρηγοριά

2, Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μεσαριάς

2, Λόγω των εκτάκτων μέτρων για τον covid 19 δεν υπάρχει η δυνατότητα να παραβρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία, για τον λόγο αυτό θα αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο, ηλεκτονικό και έντυπο.

3, Το παρόν ψήφισμα θα παραδοθεί στην οικογένεια της εκλιπούσης

Αιωνία της η μνήμη

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων

η Διευθύντρια, Μαργαρίτα Κορκοδείλου

η Υποδιευθύντρια, Μαρία Λαμπριάδου

οι εκπαιδευτικοί: Βαζούρας Ιωάννης, ΒαφόπουλοςΜιχαήλ, Ζαννή Γεωργία, Κουρή Μαρία -Λουϊζα, Κουτρώτσιου Πελαγία, Κωνσταντελιάς Σεραφείμ, Κωνσταντινίδου Ηλέκτρα, Μάνεση Μικαέλα, Μινάρδου Καλλιόπη, Μιχελάκη Ευθυμία, Μποτζιώρης Νικόλαος, Ντίντα Ανδριάνα, Παύλου Μαρία, Περτέση Αλίκη, Ρούσου Φραγκίσκη, Γιώργος Σαλταφέρος, Σαρρή Ευαγγελία, Στεφάνου Αικατερίνη, Στεφάνου Δημήτριος, Τατάκη Αλεξάνδρα, Τηνιακός Γεώργιος

 

 

Σύλλογος Μαινήτων

Στη θλίψη της Μεγάλης Εβδομάδας και των θείων Παθών , ήρθε να προστεθεί η θλίψη για την απώλεια μιας αγαπημένης και ξεχωριστής συγχωριανής μας.
Η Δέσποινα Λαμπριάδου ταξίδεψε χθες στους ουρανούς να βρει τον πολυαγαπημένο της Μάκη και όλους όσους αγαπούσε και έφυγαν νωρίτερα.
Δασκάλα περίπου 40 χρόνια και Διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαριάς, έταξε τη ζωή της στην υπηρεσία του συνόλου και κυρίως των παιδιών, πού τόσο αγαπούσε.
Σιωπηρή δύναμη, βρισκόταν πάντα όπου υπήρχε ανάγκη, χωρίς εγωισμούς και αυτοπροβολές. Ο Σύλλογός και ολόκληρο το χωριό μας έχασαν ένα στυλοβάτη τους.
Μας λείπεις ήδη Δέσποινα. Η απουσία σου θα το φωνάζει σε όλες εκείνες τις εκδηλώσεις που είχαμε συνηθίσει την ενεργή , χαμογελαστή και ήρεμη παρουσία σου. Αύριο βράδυ το στόλισμα του Επιταφίου θα είναι διαφορετικό χωρίς εσένα.
Ευχόμαστε εκεί που πας να βρεις τη γαλήνη και την ευτυχία που σου αξίζουν και να προσεύχεσαι για όλους μας, ιδιαίτερα για τους δικούς σου ανθρώπους , που τόσο πονάνε σήμερα. Την Ελένη, το Γιώργο και το Μαράκι σου.
Αντί στεφανιού ο Σύλλογος Μαινήτων θα προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο Δημοτικό Σχολείο Μαινήτων.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δέσποινα

 

 « Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Άνδρου-Κέας-Κύθνου και Σερίφου “Θεόφιλος Καΐρης”»

Το ΔΣ του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών ‘Ανδρου-Κέας-Κύθνου και Σερίφου <<Θεόφιλος Καΐρης>>  εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τον απροσδόκητο χαμό της συναδέλφου και Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Μεσσαριάς  κ. Δ

έσποινας Λαμπριάδου . Η κ Δέσποινα Λαμπριάδου ήταν ένα εξαίρετο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, από τα πρώτα και ιστορικά μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας και διακρίθηκε για το ήθος, την αγάπη για τους μικρούς μας μαθητές αλλά και την ανάμειξή της με δραστηριότητες τοπικών συλλόγων της Άνδρου. Ευχόμαστε στους οικείους της τα πιο θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο. Όλοι θα τη θυμόμαστε με αγάπη,τόσο οι συνάδελφοί της, όσο και οι μαθητές της που τόσο πολύ αγαπούσε…

                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                  ΤΑΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

     Μαρία Τσαλικίδου, πρώην Σχολική Σύμβουλος Κυκλάδων

Πόσο λυπηρό! Η καλόκαρδη Διευθύντρια της Μεσαριάς, με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά, έτοιμη να δεχτεί και να παρηγορήσει κάθε παιδικό παράπονο, να καθησυχάσει κάθε φόβο, να συμβάλει στην διαπαιδαγώγηση όλων των μαθητών του Σχολείου και να αγκαλιάσει με αγάπη τους εκπαιδευτικούς..
Ως δασκάλα και ως Διευθύντρια του Σχολείου της Μεσαριάς!
Καλό ταξίδι Δέσποινα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio