Νέα

Ο Σύλλογος Καππαριάς δημιουργεί ομάδας ψαλτικής και φωτογραφικό αρχείο του χωριού

Εργαστήρι Ψαλτικής τέχνης στην Καππαριά

Με σκοπό τη δημιουργία ομάδας ψαλτικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς ανακοινώνει την έναρξη δίμηνου εργαστηρίου ψαλτικής τέχνης (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2020).

Η πρώτη συνάντηση των μελών του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 5:30 μ.μ., στο Δημοτικό σχολείο της Καππαριάς.
Την ειπμέλεια του εργαστηρίου έχει ο κ. Κώστας Χρυσοστόμου. Η συμμετοχή στο εργαστήρι ψαλτικής τέχνης είναι δωρεάν για τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς.

Για εγγραφές νέων μελών, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, παρακαλούμε να δηλώσετε τηλεφωνικά τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο έως 7 Φεβρουαρίου 2020. (Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 6974065468 – κα Ορσαλία Μανδαράκα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μάθε περισσότερα

Δημιουργούμε το φωτογραφικό αρχείο της Καππαριάς

Με σκοπό τη σύσταση φωτογραφικού αρχείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς, παρακαλεί όσους έχουν στην κατοχή τους παλαιό φωτογραφικό υλικό σχετικό με το χωριό και τους ανθρώπους του, διαφόρων θεματικών ενοτήτων (π.χ. τοπία, κτήρια, ασχολίες της καθημερινής ζωής, οικογενειακές φωτογραφίες, πανηγύρια, δράσεις του Συλλόγου κτλ), να συνδράμουν στη συλλογή φωτογραφιών.

Τα τεκμήρια του φωτογραφικού αρχείου θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο επικείμενων φωτογραφικών εκθέσεων, εκδόσεων, ιστορικών και λαογραφικών μελετών που πρόκειται να εκπονήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς.

Το πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό αφού ψηφιοποιηθεί και τεκμηριωθεί, θα επιστραφεί στους κατόχους του τον Οκτώβριο του 2020.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη στην κατοχή τους ψηφιοποιημένο φωτογραφικό υλικό και επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] , αναφέροντας την περιγρφή κάθε φωτογραφίας (τοποθεσία, χρονολογία, πρόσωπα, δραστηριότητα) και το ονοματεπώνυμο του κατόχου. Οι φωτογραφίες παρακαλούμε να αποστέλλονται στη μέγιστη δυνατή ανάλυση και εφόσον απαιτείται μέσω της εφαρμογής WeTransfer.

Όσοι επιθυμούν να διαθέσουν μη ψηφιοποιημένο φωτογραφικό υλικό (εκτυπωμένες φωτογραφίες), παρακαλούνται:

α. να το αποστείλουν ταχυδρομικά στην έδρα του συλλόγου (Λιακαταίων 26, Αθήνα 11474) αναφέροντας την περιγραφή κάθε φωτογραφίας (τοποθεσία, χρονολογία, πρόσωπα, δραστηριότητα) και το ονοματεπώνυμο του κατόχου ή

β. να το προσκομίσουν στην αίθουσα του συλλόγου στο Δημοτικό σχολείο της Καππαριάς, κατόπιν τηελφωνικής συνεννόησης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ορσαλία Μανδαράκα (τηλ. επικοινωνίας: 6974065468).

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio