Το πρώτο πράγμα που σου έκανε εντύπωση μπαίνοντας στο Centro cafe bar, το Σάββατο 1/2/20 , όπου έκοβε τη πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου, ήταν η αληθινά παρεΐστικη ατμόσφαιρα και το δεύτερο ο μπουφές που ήταν απλωμένος στο πάγκο του μαγαζιού και περιελάμβανε: γουακαμόλε με κρακεράκια, πιατέλες με τυριά, White Stilton Cheese με κράνμπερι , με βερύκοκο και ντόπια τυριά, ντιπ με mango chatney, spring rolls, καναπεδάκια με σολωμό, με άλειμμα τυριού, με ζαμπόν, με ραπανάκια, ελιάς με κάππαρη και δεν ήταν μόνο η ποικιλία των μεζέδων αλλά και η ποσότητα που έρχονταν συνεχώς από τα ψυγεία του Αντώνη Τζιώτη.
Οι χρυσοχέρες που έφτιαξαν όλα αυτά, με πολύ κέφι, ήταν η Τόνια Σκενδέρη, η Ιωάννα Ραμούνδου και η Κατερίνα Τηνιακού που φιλοξενήθηκαν στο ζαχαροπλαστείο του Αντώνη Τζιώτη που έβαλε και αυτός το χεράκι του και έφτιαξε τη σάλτσα γουακαμόλε.
Κατά τα άλλα τυχερός της βραδιάς ήταν ο παπά Ιάκωβος ο Στεφάνου από το Επισκοπιό που κέρδισε το φλουρί της πίτας
και η εκπαιδευτικός Αλεξούδη Δέσποινα που κέρδισε το mountain bike της λαχειοφόρου.
Μπράβο και καλή συνέχεια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου
Τηνιακός Μιχάλης, Πρόεδρος
Γιάννης Καλογερόγιαννης Αντιπρόεδρος
Κατερίνα Τηνιακού, Γραμματέας
Μαρία Σαραβάνου , Ταμίας
Τόνια Σκενδέρη , Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
Ιωάννα Σαραβάνου , Έφορος τριάθλου
Γιώργος Χλωρός, Έφορος Wind surf`
Ιωάννα Ραμούνδου, Αναπληρωματική Γραμματέας
Αντώνης Τζιώτης, Αναπληρωματικός έφορος Wind surf
Σταυρούλα Μαρίνου, Μέλος
Δημήτρης Γριμάνης, Μέλος
Γιώργος Τρανάκος, μέλος